نماینده پارلمان لبنان: اسرائیل سودای جنگ جدید دارد
نماینده پارلمان لبنان به حمله سنگین رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان که یک شهید و شماری زخمی برجای گذاشت، واکنش نشان داد.

به گزارش مشرق به نقل از روسیاالیوم، غسان سکاف نماینده پارلمان لبنان به حمله سنگین رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان که یک شهید و شماری زخمی برجای گذاشت، واکنش نشان داد.
سکاف تاکید کرد:اوضاع در لبنان خوشایند نیست و اتفاقی در حال رخ دادن است.
وی افزود: جولان دادن پهپادها در آسمان لبنان گواهی بر این است که اسرائیل به دنبال جنگی جدید است و ممکن است که جنگی جدید به راه اندازد.
این نماینده پارلمان لبنان تاکید کرد: توافق غزه، حزب الله را از نظر سیاسی و نظامی تنها نگه داشته است.
گفتنی است که جنگنده های رژیم صهیونیستی بامداد شنبه با نقض حریم هوایی لبنان و نقض مکرر آتش بس، نمایشگاه خودروها و تجهیزات سنگین راهسازی از قبیل بولدوزر و غیره را در شهرک مصیلح در استان صیدا بمباران کردند.
براثر حملات رژیم صهیونیستی خسارت گسترده به تجهیزات سنگین راهسازی وارد و یک تن نیز شهید و شماری زخمی شدند.
جوزف عون رئیس جمهور و نبیه بری رئیس پارلمان لبنان به این حمله واکنش شدیداللحن نشان دادند.