خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 آبان 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵ هزار میلیارد ریال برای توسعه آبادان و خرمشهر تخصیص می‌یابد

مهر | اقتصادی، بازار | شنبه، 19 مهر 1404 - 14:06
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری گفت: ۵ هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی محرومیت‌زدایی و ردیف متفرقه تملک دارایی‌های سرمایه‌ای به پروژه‌های توسعه و عمران آبادان و خرمشهر اختصاص می‌یابد.
بازآفريني،شهرسازي،شهري،شركت،ايران،خرمشهر،آبادان،وزارت

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرضا گلپایگانی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به محرومیت‌زدایی از شهرهای آبادان و خرمشهر، گفت: در ادامه سیاست‌های کلان وزارت راه و شهرسازی برای توسعه شهرهای دارای بافت ناکارآمد و کم‌برخوردار و پس از بازدیدهای میدانی وزیر راه و شهرسازی از این دو شهر، اعتباری ویژه برای بازآفرینی و توسعه آبادان و خرمشهر در سال ۱۴۰۴ پیش‌بینی شده است.
وی با تأکید بر اهمیت آبادان و خرمشهر به‌عنوان نماد ایستادگی و پایداری ملی، افزود: بر اساس هماهنگی‌های انجام‌شده میان وزارت راه و شهرسازی، سازمان برنامه و بودجه کشور و شرکت بازآفرینی شهری ایران، مبلغ پنج هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی محرومیت‌زدایی و ردیف متفرقه تملک دارایی‌های سرمایه‌ای به پروژه‌های توسعه و عمران این دو شهر اختصاص می‌یابد.
گلپایگانی تصریح کرد: اعتبار مذکور در مراحل پایانی ابلاغ قرار دارد و پس از تصویب نهایی، پروژه‌های اولویت‌دار تعریف و اجرایی خواهند شد.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران خاطرنشان کرد: این اقدام بخشی از بسته برنامه‌ای وزارت راه و شهرسازی در حوزه عدالت فضایی و بازآفرینی شهری مناطق کمتر توسعه‌یافته است که با هدف کاهش فاصله‌های کالبدی و خدماتی میان شهرها در سال ۱۴۰۴ با محوریت شرکت بازآفرینی شهری ایران اجرا می‌شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی در پایان یادآور شد: هم‌زمان با تخصیص این اعتبار، مطالعات فنی، کالبدی و اجتماعی پروژه‌های پیشنهادی نیز در دستور کار قرار دارد تا مداخلات بازآفرینی با رویکردی پایدار، مشارکتی و متناسب با ظرفیت‌های محلی انجام شود.