سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حریق شرق تهران مربوط به انبار ضایعات بود

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 18 مهر 1404 - 23:40
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درباره دود غلیظ در آسمان شرق تهران اعلام کرد: این دود ناشی از آتش‌سوزی در یک انبار ضایعات بوده است.
ملكي،دود،حادثه

باشگاه خبرنگاران جوان - جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران درباره مشاهده دود در شرق پایتخت اظهار کرد: این دود ناشی از آتش‌سوزی در یک انبار ضایعات به مساحت حدود ۵۰۰ متر مربع در خیابان دماوند تهران بوده است که طی دو ساعت گذشته رخ داده است.
وی افزود: در این حادثه هیچ‌گونه مصدوم یا فوتی گزارش نشده و محل حادثه صرفاً حاوی مواد ضایعاتی بوده است.
ملکی در پایان خاطرنشان کرد: آتش‌نشانان حریق را به‌طور کامل مهار کرده‌اند و در حال حاضر عملیات لکه‌گیری و ایمن‌سازی محل در حال انجام است.