سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متلاشی شدن یک شبکه جاسوسی اسرائیل در لبنان

اعتماد | همه | جمعه، 18 مهر 1404 - 20:18
نیروهای امنیتی لبنان یک شبکه جاسوسی رژیم صهیونیستی را کشف و متلاشی کردند.
لبنان،دستگير،رژيم،شبكه،سازمان،جاسوسي،صهيونيستي

نیروهای امنیتی لبنان یک شبکه جاسوسی رژیم صهیونیستی را کشف و متلاشی کردند.
کد خبر: 740927 | ۱۴۰۴/۰۷/۱۸ ۱۹:۵۳:۳۸
سازمان امنیت لبنان اعلام کرد که یک شبکه جاسوسی را که به نفع رژیم اسرائیل فعالیت می کرده است، کشف و متلاشی کرد.
به گزارش تسنیم؛ بر اساس گفته مقامات امنیتی لبنان، اعضای این شبکه جاسوسی درصدد آماده سازی برای انفجارها و ترورهایی در این کشور بوده اند.
سازمان امنیت لبنان افزود: این شبکه درصدد آماده سازی برای اقدامات تروریستی همچون انفجار و ترور در داخل لبنان بود که برخی از اعضای آن دستگیر شدند.
این سازمان ادامه داد که یکی از افراد دستگیر شده به ترور شخصیت هایی در جماعت اسلامی اعتراف کرده است.
سازمان امنیت لبنان خاطر نشان کرد که جزئیات و ابهامات این پرونده پس از تکمیل تحقیقات تحت نظارت دستگاههای ذیربط اعلام خواهد شد.
روز گذشته روزنامه الاخبار لبنان گزارش داده بود که دستگاههای اطلاعاتی این کشور، 32 نفر را طی ماه‌های اخیر به اتهام همکاری با رژیم صهیونیستی دستگیر کردند.
افراد دستگیر شده متهم هستند که اطلاعات اماکن مرتبط با حزب الله و تحرکات نیروهای مقاومت در ایام جنگ 66 روزه در سال گذشته را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار می دادند.