خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 17 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پارلمان اسپانیا ممنوعیت تجارت اسلحه با رژیم صهیونیستی را تصویب کرد

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 16 مهر 1404 - 23:12
پارلمان اسپانیا با اکثریت آراء قانونی را تصویب کرد که هرگونه تجارت سلاح میان مادرید و تل‌آویو را ممنوع می‌سازد.
اسپانيا،رژيم،گزارش،غزه،صهيونيستي،قرارداد،اسرائيل

گفتنی است روابط اسپانیا و رژیم صهیونیستی در دهه‌های اخیر همواره تحت تأثیر مسائل ژئوپلیتیکی، به‌ویژه موضوع فلسطین قرار داشته است.
این تنش‌ها در سال‌های اخیر شدت بیشتری یافته‌اند و به ابعاد دیپلماتیک، نظامی و اقتصادی کشیده شده‌اند.
به گزارش مشرق ، پارلمان اسپانیا با اکثریت آراء قانونی را تصویب کرد که هرگونه تجارت سلاح میان مادرید و تل‌آویو را ممنوع می‌سازد.
به گزارش وبگاه «گلوبز»، لغو این قرارداد در ادامه تصمیم وزارت دفاع اسپانیا در ژوئن گذشته برای تعلیق قرارداد خرید موشک‌های ضد تانک «اسپایک» از شرکت «رافائل» به ارزش ۲۸۵ میلیون یورو صورت گرفته است.
این تصمیم بخشی از تلاش‌های اسپانیا برای «کاهش وابستگی فناوری نظامی به صفر» در قبال حملات رژیم اسرائیل به غزه عنوان شده است.
یادآوری می‌شود در پی تشدید انتقادات بین‌المللی از عملکرد رژیم صهیونیستی در غزه و گزارش اخیر کمیسیون تحقیق سازمان ملل درباره ارتکاب نسل‌کشی، مقام‌های دولت اسپانیا اعلام کرده‌اند در صورت صعود تیم ملی فوتبال رژیم اسرائیل به جام جهانی آینده، احتمال دارد اسپانیا از حضور در این رقابت‌ها انصراف دهد.