خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کیکر:نرفتن هوینس ‌و حمید‌زیچ به خاطر خریدهای بایرن است

فارس | ورزشی | دوشنبه، 24 تیر 1398 - 15:32
بنابه نوشته معتبرترین نشریه ورزشی آلمان،‌ 2 مقام بایرن مونیخ به آمریکا نرفتند که خرید‌های لازم را انجام دهند.
تيم،سفر،باشگاه،آغاز،هوينس،كيكر،بايرن،نشريه

کیکر:نرفتن هوینس ‌و حمید‌زیچ به خاطر خریدهای بایرن است
به گزارش خبرگزاری فارس، گروه اعزامی تیم بایرن امروز صبح سفری 12 روزه را به آمریکا آغاز کرد.این تیم که تمریناتش برای فصل جدید از هفته قبل آغاز شد، بدون اولی هوینس،‌مدیر عامل و حسن سالی‌حمیدزیچ،‌مدیر ورزشی راهی سفر 12 ساعته شد.
مدیریت تیم در این سفر نیز برعهده کارل هاینس رومنیگه،‌معاون باشگاه گذاشته شد.هنگامیکه سرخ‌پوشان سفر خود را آغازکردند و خبر عدم حضور 2 مقام عالیرتبه باشگاه انتشار یافت، باعث تعجب و حیرت علاقمندان و رسانه‌ها شد.
اما بعد از گذشت مدتی، نشریه کیکر اعلام کرد این موضوع ربط به خرید‌های باقیمانده تیم دارد.
نشریه مذکور افزود برخلاف آنچه تصور می‌رود، باواریایی‌ها هنوز خرید‌های را مد نظر دارند که باید انجام شود.
آنها در وهله نخست می‌خواهند تکلیف انتقال لروی سانه را از منچسترسیتی قطعی کنند.
البته اگر چنین امکانی نداشته باشند،‌آنگاه به سراغ پلن‌های بی و سی خواهند رفت.
همینطور خرید نیکولاس ‌په‌په از فوتبال فرانسه نیز در دستور کار است که برای این موارد نیاز به حضور مدیر باشگاه و مدیر ورزشی تیم است.
مونیخی‌ها که سفر خود را با 26 بازیکن آغاز کردند، قرار است در لس‌آنجلس، هوستون‌و کانزاس‌سیتی مقابل آرسنال، رئال مادرید و آ.ث‌میلان محک خورند.
انتهای پیام/