خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 16 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خون شهدا اقتدار و صلابت ایرانیان را دوچندان کرده است

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 16 مهر 1404 - 19:12
فرمانده انتظامی استان اردبیل، گفت: خون شهدا در پاسداری از ارزش ها و دستاوردهای نظام اسلامی به اقتدار و امنیت پایدار کشور کمکی مضاعف بخشیده است.
انتظامي،نيروي،تقديم،شهيد،امنيت،كلخوران،اردبيل،مهدي،تأمين

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سردار جواد تقوی عصر امروز همزمان با هفته نیروی انتظامی و در دیدار با خانواده شهید مهدی قهرمانی کلخوران، اظهار کرد: نیروی انتظامی در این 47 سال با تقدیم 14 هزار شهید توانسته به تأمین امنیت و پایداری عزت و عظمت کشور کمک کند.
وی مبارزه بی‌امان با اشرار و مجرمان را در کنار تأمین امنیت شهرها، روستاها و مناطق مرزی یادآور شد و افزود: در کنار این اقدامات، در جنگ 12 روزه نیروی انتظامی با تقدیم 199 شهید سعی کرد تا در مقابل خصم و دشمن نابکار بایستد.
فرمانده انتظامی استان اردبیل تصریح کرد: مجاهدت‌های نیروی انتظامی، مجاهدت‌هایی برگرفته از عزت و شرافت واقعی است و همواره سبزپوشان نیروی انتظامی سعی می‌کنند تا با جانفشانی تمام و تقدیم جان خود، لباس سبز را به کفن سرخ اعتلایی مضاعف ببخشند.
تقوی گفت: در جنگ 12 روزه نیروی انتظامی با تقدیم شهدایی همچون مهدی قهرمانی کلخوران سعی کرد تا زمینه‌ساز تأمین امنیت پایدار ایران اسلامی بوده و دشمن را از اقدام خود مأیوس و ناامید کند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: هفته نیروی انتظامی فرصتی است تا ما قدر این سرمایه‌های ارزشی و معنوی خود را بدانیم و سعی ما بر این باشد تا شرایط عظمت و اقتدار کشور را اعتلایی مضاعف ببخشیم.
فرمانده انتظامی استان اردبیل اضافه کرد: نیروی انتظامی در برقراری امنیت، نظم اجتماعی و صیانت از حقوق مردم از هیچ تلاشی فروگذاری نکرده بلکه سعی کرده در این سنگر همیشه آماده و مهیا باشد.
به گزارش تسنیم، در این مراسم از خانواده شهید مهدی قهرمانی کلخوران با اهدای لوح سپاس و تجلیل و تکریم، قدردانی شد.
انتهای پیام/131/.