احتمال سرمازدگی محصولات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
مدیرکل هواشناسی استان چهارمحال و بختیاری گفت: از روز پنج شنبه تا دوشنبه 21 مهرماه، کاهش نسبی دمای هوا در سطح استان پیش بینی می شود که احتمال سرمازدگی محصولات کشاورزی وجود دارد.

معصومه نوروزی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شهرکرد، از صدور هشدار سطح زرد هواشناسی کشاورزی برای استان خبر داد و اظهار داشت: از روز پنجشنبه 17 مهرماه تا دوشنبه 21 مهرماه 1404، کاهش نسبی دمای هوا در سطح استان پیشبینی میشود.
مدیرکل هواشناسی استان افزود: نوع مخاطره این سامانه شامل کاهش دمای کمینه و احتمال سرمازدگی محصولات کشاورزی است و همه مناطق استان، بهویژه شهرستانهای شهرکرد، فرخشهر، سامان، بن، کوهرنگ، بروجن، فارسان و کیار تحت تأثیر این پدیده قرار میگیرند.
نوروزی تصریح کرد: در این بازه زمانی، کاهش دما میتواند موجب رخداد دمایی پایینتر از آستانه تحمل برخی محصولات کشاورزی از جمله ذرت، لوبیا، گیاهان جالیزی و انگور و ...
شود.
مدیرکل هواشناسی استان توصیه کرد: کشاورزان و بهرهبرداران بخش کشاورزی، برداشت محصولات حساس به سرما مانند انگور، ذرت و لوبیا را تسریع کرده و نسبت به تنظیم دمای گلخانهها، سالنهای پرورش قارچ و مرغداریها اقدام کنند.
وی در پایان تأکید کرد: لازم است کشاورزان با انجام اقدامات پیشگیرانه، از بروز خسارات احتمالی ناشی از سرمازدگی محصولات کشاورزی جلوگیری کنند.
انتهای پیام/7540