شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید
با پیدا شدن جسد ۶ نفر از نیروهای امنیتی درپی حمله تروریستی در شمال غرب پاکستان، شمار قربانیان به ۱۷ نفر افزایش یافت و در عملیات تلافیجویانه ارتش نیز ۱۹ مهاجم کشته شدند.

شمار تلفات ارتش پاکستان در حمله تروریستی امروز به ۱۷ نفر رسید
با پیدا شدن جسد ۶ نفر از نیروهای امنیتی درپی حمله تروریستی در شمال غرب پاکستان، شمار قربانیان به ۱۷ نفر افزایش یافت و در عملیات تلافیجویانه ارتش نیز ۱۹ مهاجم کشته شدند.
کد خبر: 740632 | ۱۴۰۴/۰۷/۱۶ ۱۷:۵۵:۱۶
گروهی از نیروهای ارتش پاکستان امروز در منطقه اورک زی از توابع کُرَم واقع در ایالت خیبرپختونخوا هدف حمله مرگبار عناصر تروریستی قرار گرفت.
به گزارش ایرنا؛ در این یورش که با عملیات تلافیجویانه نیروهای ارتش پاکستان همراه شد، دست کم ۱۱ نفر از نظامیان پاکستانی از جمله ۲ افسر درجه دار کشته و تعدادی از آنان نیز مفقود شده بودند.
پلیس در منطقه اورک زی اعلام کرد که جسد ۶ سرباز ناپدید شده در محل عملیات علیه تروریست ها پیدا شد و اکنون شمار تلفات نیروهای امنیتی به ۱۷ نفر افزایش یافت.
در مقابل، ۱۹ تروریست وابسته به گروه تحریک طالبان پاکستان در عملیات مقابله جویانه ارتش کشته شدند.
تازهترین حادثه مرگبار علیه نیروهای امنیتی در پاکستان درحالی اتفاق افتاده که تنشها میان این کشور با افغانستان به دلیل اختلافات در کنترل مرزها و سرزنش متقابل مبنی بر کم کاری در نبرد با پدیده تروریسم همچنان ادامه دارد.
گروه تروریستی تحریک طالبان پاکستان مسئولیت اغلب بمبگذاری ها و حملات مسلحانه علیه نیروهای امنیتی پاکستان به ویژه در مناطق مشترک مرزی با افغانستان را برعهده گرفته و اسلامآباد نیز مدعی است که عناصر این گروه آزادانه در قلمروی افغانستان تردد می کنند.
پاکستان همچنین همسایه شرقی خود هند را به حمایت مالی و لجستیکی از عناصر تروریستی به ویژه تحریک طالبان پاکستان متهم می کند.
پیش تر طالبان پاکستانی مسئولیت حمله انتحاری ۸ مهر امسال به مقر نیروهای سپاه مرزی در شهر کویته مرکز ایالت بلوچستان پاکستان را برعهده گرفت.