خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 16 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ظرفیت‌های ناوگان حمل ونقلی با ورود ۶۰ دستگاه تاکسی از ابتدای امسال

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 16 مهر 1404 - 14:23
شهردار منطقه ۱۸ تهران گفت: با ورود تعداد ۶۰ دستگاه تاکسی به خطوط مختلف بخش حمل و نقل عمومی، روند خدمات رسانی به شهروندان این بخش از پایتخت سرعت بیشتری به خود گرفت.
تاكسيراني،ناوگان،تاكسي،حجم،ظرفيت،ميدان

باشگاه خبرنگاران جوان- به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۸، رضا محمدی با اشاره به این نکته که مدیریت شهری همگام و همسو با نوسازی ناوگان اتوبوسرانی، برای بخش تاکسیرانی نیز برنامه ریزی دارد، اظهار داشت: در پی بررسی‌های میدانی مستمر صورت گرفته از میزان استفاده شهروندان از ناوگان حمل ونقل عمومی بویژه تعداد ۱۳ خط تاکسیرانی فعال برای انجام سفر‌های درون شهری، ظرفیت موجود از تعداد ۴۰۰ دستگاه تاکسی به تعداد ۴۶۰ دستگاه تاکسی افزایش یافت تا مدت زمان این حجم از سفر‌ها کاهش یابد.
وی ادامه داد: طی برنامه ریزی انجام شده، خطوط مترو نعمت آباد به مقاصد خیابان شهیدان آقائی، یافت آباد و میدان شهید رجائی، ایستگاه‌های شاد آباد، یافت آباد، شهرک ولیعصر (عج) و حسینی فردوس به میدان آزادی از این افزایش ظرفیت برخوردار شده و حجم قابل توجهی نیز از پیام‌های شهروندی به سامانه ۱۳۷ پلاس کاهش یافته است.