خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 16 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش 23 درصدی فوتی‌های تصادفات در مازندران - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 16 مهر 1404 - 13:54
رئیس پلیس راه مازندران با اشاره به کاهش چشمگیر تصادفات منجر به فوت در شش ماهه نخست امسال گفت: تصادفات 23 درصد کاهش نشان می دهد.
محورهاي،عبادي،تصادفات،مازندران،دوربين،اقدامات،پليس،همكاري،كا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سرهنگ هادی عبادی رئیس پلیس راه مازندران در نشست خبری با اشاره به عملکرد تخصصی مجموعه انتظامی و همکاری بین‌بخشی دستگاه‌های اجرایی اظهار داشت: کاهش 21 درصدی تصادفات منجر به جرح و کاهش 23 درصدی فوتی‌ها در نیمه نخست سال جاری از مهم‌ترین عملکردها بوده است.
وی افزود: براساس آمار پزشکی قانونی که مرجع تکمیلی آمار است، در شش ماه اول سال تعداد فوتی‌های ناشی از تصادفات در استان به 47 نفر رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 1143 نفر کاهش در مجموع مجروحین و فوتی‌ها ثبت شده است.
عبادی تصریح کرد: پلیس راه با بیش از 100 واحد گشت روزانه در محورهای مواصلاتی، به‌صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت است.
به گفته او، با همکاری رسانه‌های تصویری، شنیداری، نوشتاری و فضای مجازی، اقدامات مؤثری در حوزه فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی راه‌ها انجام شده است.
رئیس پلیس راه مازندران کنترل سرعت و تخلفات رانندگی با بهره‌گیری از 145 دوربین ثبت تخلف را از دیگر اقدامات دانست و یادآوری کرد: توسط 54 دوربین نظارتی این پایش انجام می‌شود و طبق برنامه تا پایان سال 42 پایه دوربین جدید نیز در محورهای پرتردد مازندران نصب خواهد شد.
عبادی اعلام کرد: لزوم اصلاح نقاط حادثه‌خیز و حذف بریدگی‌های غیرمجاز و استانداردسازی رمپ‌های ورودی و خروجی محورهای اصلی از دیگر اقدامات است و انتظار می‌رود دهیاران، اداره کل راهداری و بنیاد مسکن روستایی نیز با اجرای طرح‌های ایمنی و آشکارسازی مسیرها و نصب دوربین‌های کنترلی در محورهای روستایی همکاری بیشتری داشته باشند.
وی تقویت سیستم‌های نظارتی و به‌روزرسانی زیرساخت‌های ایمنی و مشارکت مردمی را از مهم‌ترین عوامل پایداری روند کاهشی تصادفات جاده‌ای استان دانست.
انتهای پیام/