خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 16 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

450 هکتار از اراضی کشاورزی شمیل زیر کشت پیاز رفت

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 16 مهر 1404 - 12:36
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بندرعباس، از آغاز فصل کاشت پیاز در منطقه شمیل این شهرستان خبر داد.
منطقه،شميل،پياز،بندرعباس،برداشت،كشاورزي،تُن

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سلمان انصاری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بندرعباس اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل، حدود 87 هزار و 400 تُن پیاز از مزارع این منطقه برداشت شود.
وی با اشاره به آغاز کشت این محصول در سطح 450 هکتار از اراضی کشاورزی منطقه شمیل، اظهار داشت: با توجه به عملکرد حدود 38 تُن در هر هکتار، این میزان برداشت قابل تحقق خواهد بود.
انصاری مرغوبیت آب و خاک این منطقه را یک مزیت رقابتی کلیدی خواند و افزود: این عامل باعث شده تا محصولات جالیزی، به‌ویژه پیاز، خارج از فصل در شمیل تولید و روانه بازار مصرف در استان هرمزگان و دیگر استان‌های همجوار شود.
وی در ادامه توضیح داد:ارقام کشت‌شده شامل ارقام بومی و پرمحصول است که با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه انتخاب شده‌اند.
️مدیر جهاد کشاورزی بندرعباس خاطرنشان کرد: این محصول پس از حدود 120 تا 150 روز به مرحله برداشت می‌رسد و پیاز تولیدی منطقه شمیل به دلیل کیفیت بالا و طعم مطلوب، علاوه بر تامین نیاز داخلی استان، در صادرات به سایر نقاط کشور نیز جایگاه ویژه‌ای دارد.
انتهای پیام/864/.