خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 16 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئولان پاسخگوی کم‌کاری خود در حوزه عفاف و حجاب باشند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 16 مهر 1404 - 11:36
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی، گفت: تبیین به روز و روشنگرانه، پادزهر تهاجم بیگانگان است و مسئولان باید در قبال کم کاری های خود در حوزه عفاف و حجاب پاسخگو باشند.
فرهنگي،قزوين،تبيين،محتواي،جهاد،مسئولان،استان،محمدبيگي،عفاف،حجاب

فاطمه محمدبیگی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، با اشاره به برگزاری نشست شورای جهاد تبیین استان، اظهار کرد: آگاهی‌بخشی و تبیین دستاوردها و فعالیت‌های نظام اسلامی، یک جهاد تبیین واقعی است.
بسیاری از نخبگان و مردم از اقدامات مسئولان بی‌خبرند و همین بی‌اطلاعی، زمینه‌ساز انتشار شایعات و ناامیدی در جامعه می‌شود.
از این‌رو گزارش‌دهی دقیق و به‌موقع مسئولان به مردم، ضرورتی انکارناپذیر است.
وی با تأکید بر اینکه «تبیین به‌روز، پادزهر تهاجم رسانه‌ای بیگانگان است»، افزود: امروز دشمن با ابزار رسانه در پی تخریب باورهای فرهنگی و اعتقادی ملت ایران است.
در مقابل، ما باید با مهندسی فرهنگی و تولید محتوای به‌روز و متناسب با نیاز نسل جوان، در این جنگ شناختی و فرهنگی پیروز شویم.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز خاطرنشان کرد: مسئولان باید پاسخگوی کم‌کاری‌های خود در حوزه عفاف و حجاب باشند.
متأسفانه محتوای فرهنگی که بتواند برای نوجوانان و جوانان امروز جذاب و کاربردی باشد، بسیار محدود است.
وی ادامه داد: در این زمینه لازم است بسیج، اساتید حوزه و دانشگاه، نخبگان و دغدغه‌مندان فرهنگی برای تولید محتوای روز و مرتبط با عفاف، حجاب و زیست عفیفانه همکاری کنند.
محمدبیگی با اشاره به لزوم توجه به ظرفیت‌های فرهنگی و هنری استان گفت: موضوع هویت ملی و حماسه جنگ 12 روزه مردم قزوین باید به‌عنوان محور مسابقات دوسالانه خوشنویسی و سایر تولیدات هنری قرار گیرد.
نماینده مردم قزوین در مجلس تصریح کرد: همچنین مصوبات سفر هیئت رئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس به قزوین باید با جدیت پیگیری شود تا بودجه‌ها و برنامه‌های حوزه‌های فرهنگی، میراث فرهنگی و ورزشی به نتیجه برسد.
وی در پایان تأکید کرد: شورای جهاد تبیین استان باید آینده‌نگر باشد و در کنار مرور اقدامات گذشته، برنامه‌ریزی دقیقی برای حرکت‌های فرهنگی مؤثر در سال‌های پیش‌رو داشته باشد.
انتهای پیام/