جایگاه مشاوران املاک در حال تضعیف است
نایب رئیس اتحادیه مشاوران املاک با انتقاد از تصمیمات ناکارآمد کمیسیون تخصصی در تعیین تعرفه های جدید گفت: آیین نامه های اخیر موجب تضعیف نقش مشاوران در بازار مسکن می شود.
داوود بیگینژاد، نایبرئیس اتحادیه مشاوران املاک، در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به موضوع تعرفه جدید مشاوران املاک، به تشریح چالشهای این صنف پرداخت.
وی با بیان اینکه مشکلات مشاوران املاک از سال 1403 و با تصمیمات ناکارآمد کمیسیون تخصصی آغاز شد، یادآور شد: این کمیسیون نتوانست از منافع مشاوران دفاع کند.
بیگینژاد از نبود سامانه کارآمد برای ثبت قراردادها، کاهش دستمزدها و وابستگی به دفاتر اسناد رسمی انتقاد و تاکید کرد: این مسائل موجب تضعیف جایگاه مشاوران املاک بهعنوان تنظیمگران اولیه بازار مسکن شده است.
وی همچنین با اشاره به خروج سرمایه و نیروی انسانی از این حوزه بهدلیل فشارهای اقتصادی، خواستار بازنگری در تعرفهها، ایجاد سامانهای مستقل و دفاع قاطع اتحادیه از حقوق اعضا شد.
مشروح گفتوگوی تفصیلی با داوود بیگینژاد بهزودی منتشر خواهد شد.
انتهای پیام/