طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در استان البرز آغاز شد
کرج - مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری البرز گفت: طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در سکونتگاههای غیررسمی استان آغاز شد.

مریم اسماعیلی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اشاره به طرحهایی که در حوزه مرتبط به اقتصاد بانوان در استان البرز دنبال شده است، اظهار کرد: در این قالب فعالیتهایی در خصوص مهارت آموزی زنان سرپرست خانوار انجام شده است.
وی با تاکید بر اینکه در مورد زنان سرپرست خانوار بحث مهارت افزایی آنها در ابعاد فنی و حرفهای، اجتماعی و فرهنگی اهمیت بالایی دارد، افزود: با این آموزشها نقش آفرینی زنان سرپرست خانوار در قالب مسئولیتهایی که در زندگی دارند، تقویت میشود.
ارائه آموزش به زنان سرپرست خانوار در سکونت گاه غیررسمی استان البرز
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری البرز بیان کرد: ارائه آموزشهای مدنظر برای زنان سرپرست خانوار در شش سکونت گاه غیررسمی استان البرز و در محلههای اسلام آباد، خط چهار حصار، ملک آباد، کلاک، سهرابیه و حصارک دنبال شده است.
اسماعیلی فرد گفت: طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با همکاری اداره کل فنی و حرفهای استان و دفاتر تسهیل گری که در مناطق آسیب پذیر مستقر هستند در حال اجرا است، این طرح از ابتدای امسال آغاز و تا پایان سال ادامه دارد.
وی اشاره کرد: بعد از سفر مدیرکل برنامه ریزی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهور به استان البرز و ملاحظه پیشرفت طرح، خوشبختانه ظرفیت استان البرز در این باره و به منظور تحت پوشش قرار دادن زنان سرپرست خانوار در سکونت گاههای غیررسمی برای دریافت آموزشها دو برابر شد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری البرز ادامه داد: با اجرای طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، بانوان براساس بررسی بازار کار و همچنین میزان علاقه مندی که به حرفههای مختلف دارند دورههای آموزشی را طی میکنند، در کنار آن به لحاظ فرهنگی و اجتماعی نیز آموزشهایی برای ارتقای تاب آوری به آنها ارائه میشود.
تعداد زنان سرپرست خانوار استان البرز بیش از ۱۰۷ هزار نفر است
اسماعیلی فرد عنوان کرد: تفاوت این طرح با طرحهای قبلی که در حوزه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در البرز انجام شده این است که تلاش میکنیم تا بانوان به بازار کار وصل شوند، به عبارتی حمایتهای ما تا زمانی که آنها به ایجاد اشتغال پایدار و درآمد زایی دست یابند ادامه دارد.
وی به تلاشهایی که برای سوق دادن زنان سرپرست خانوار به سمت کارآفرینی انجام شده است اشاره کرد و گفت: هدف این است تا با شکل گیری گروههای شغلی مختلف در سطح مناطق و در کنار دریافت حمایتهایی که از سوی دستگاههای دولتی برای این بانوان فراهم میشود، بتوانیم آنها را به بازار کار روانه کنیم.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری البرز در بخش دیگری تعداد زنان سرپرست خانوار در استان البرز را بر اساس سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۹۵ بالغ بر ۱۰۷ هزار و ۲۹۰ نفر برشمرد و گفت: از این تعداد ۸۱ هزار و ۳۱۹ نفر متعلق به شهرستان کرج بوده اند.
اسماعیلی فرد در خصوص تفکیک گروه سنی زنان سرپرست خانوار که بر اساس سرشماری سال ۹۵ انجام شده است، بیان کرد: بر اساس تفکیک انجام شده، این بانوان از سنین حدود ۱۵ سال به بالا و در گروههای مختلف تقسیم بندی شده اند که مطابق آن بیشترین آمار زنان سرپرست خانوار متعلق به گروههای سنی ۶۴-۶۰ و ۵۹-۵۵ ساله و به ترتیب تعداد ۱۲ هزار و ۵۹۳ و ۱۲ هزار و ۲۹۳ نفر بوده است.