خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 16 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پوتین: در جنگ با اوکراین ابتکارعمل دست ماست

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 15 مهر 1404 - 23:13
رئیس جمهور روسیه با تاکید بر حفظ ابتکار عمل راهبردی در جنگ اوکراین، اعلام کرد که کنترل میدان نبرد همچنان در دست نیروهای روس است.
روسيه،اوكراين،پوتين،دفاعي،اهداف،عمليات،نظامي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در خصوص ادامه نبرد با اوکراین اظهار داشت: ابتکار عمل راهبردی کاملاً در دست نیروهای روس در اوکراین باقی خواهد ماند.
به گزارش شبکه خبری الجزیره، پوتین در ادامه گفت: کی‌یف در تلاش برای نشان دادن حداقل موفقیت به حامیان غربی خود، به اهداف غیرنظامی در روسیه حمله می‌کند.
او همچنین از نیروهای مسلح روسیه به خاطر شجاعت در عملیات اوکراین تشکر کرد و نقش صنایع دفاعی را در حمایت از عملیات موفقیت‌آمیز ارتش ستود.
روسیه در مراحل مختلف جنگ توانست بخش‌هایی از جنوب و شرق اوکراین، از جمله مناطق دونتسک، لوهانسک، و خرسون را تحت کنترل خود درآورد.
این پیشروی‌ها از سوی مسکو به‌عنوان موفقیت‌های نظامی و تحقق اهداف امنیتی معرفی شدند.
در حوزه نظامی، روسیه با اتکا به توانمندی‌های موشکی، پهپادی و سایبری، زیرساخت‌های حیاتی اوکراین را هدف قرار داد و توانست فشار قابل توجهی بر اقتصاد و انرژی این کشور وارد کند.
صنایع دفاعی روسیه نیز نقش مهمی در تأمین تجهیزات و پشتیبانی از عملیات‌های گسترده ایفا کردند.
انتهای پیام/