خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 16 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عزیمت مقامات ارشد قطر و ترکیه به قاهره برای مذاکرات آتش‌بس غزه - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | سه شنبه، 15 مهر 1404 - 23:13
شبکه الجزیره از سفر ابراهیم کالین، رئیس سازمان اطلاعات ترکیه و محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر خارجه قطر به قاهره برای پیوستن به مذاکرات آتش بس در شرم الشیخ خبر داد.
غزه،حماس،مذاكرات،صهيونيستي،مصر،هيات،الجزيره

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه خبری الجزیره خبر داد که ابراهیم کالین، رئیس سازمان اطلاعات ترکیه فردا در مذاکرات مربوط به غزه که در شهر شرم‌الشیخ برگزار می‌شود، شرکت خواهد کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه قطر نیز اعلام کرد که محمد بن عبدالرحمن آل‌ثانی، نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر، به منظور پیوستن به مذاکرات آتش‌بس در غزه، فردا راهی مصر خواهد شد.
گفتنی است که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، پیش از اعزام تیم مذاکره‌کننده این کشور به مصر، با جارد کوشنر، داماد خود و استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا، دیدار و درباره روند مذاکرات آتش‌بس و تبادل اسرا در غزه گفت‌وگو کرد.
یادآوری می‌شود که یک منبع در جنبش حماس به شبکه الجزیره اعلام کرد مذاکرات میان میانجی‌گران و هیات مذاکره‌کننده حماس در دومین روز نشست در شهر شرم‌الشیخ واقع در مصر به پایان رسیده است.
هیات مذاکره کننده حماس خواستار ایجاد رابطه متوازن میان آزاد کردن اسرای صهیونیستی با عقب‌نشینی نظامیان صهیونیستی از نوار غزه شده است.
هیات حماس تاکید دارد که آزاد کردن آخرین اسیر اسرائیلی باید همزمان با عقب‌نشینی آخرین نفر ارتش صهیونیستی از غزه باشد.
انتهای پیام/