خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 15 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود

اعتماد | همه | سه شنبه، 15 مهر 1404 - 21:40
«استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل متحد شامگاه سه‌شنبه در سخنانی بیان کرد: «سازمان ملل متحد همچنان نسبت به پتانسیل دیپلماسی در مورد برجام خوشبین است.»
ملل،سازمان،ايران،ديپلماسي،متحد،سخنگوي،دوجاريك

کد خبر: 740453 | ۱۴۰۴/۰۷/۱۵ ۲۱:۳۱:۴۴
سخنگوی سازمان ملل ضمن ابراز خوش‌بینی درباره پتانسیل دیپلماسی برجام گفت که باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود.
به گزارش ایسنا، «استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل متحد شامگاه سه‌شنبه در سخنانی بیان کرد: «سازمان ملل متحد همچنان نسبت به پتانسیل دیپلماسی در مورد برجام خوشبین است.»
طبق گزارش خبرگزاری ریانووستی، سخنگوی سازمان ملل تاکید: «ما فکر می‌کنیم که باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود.»
در اواخر ماه اوت، تروئیکای اروپا (بریتانیا، فرانسه و آلمان) به شورای امنیت سازمان ملل متحد از آغاز مکانیسمی برای بازگرداندن تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران که توسط توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ لغو شده بود، اطلاع دادند.
در اواخر ماه سپتامبر، این شورا به اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران رای مثبت داد و طبق اقدام یک‌جانبه و خصمانه غرب، این تحریم‌ها محدودیت‌های جدید، انتقال مواد و فناوری‌های مرتبط با هسته‌ای، فروش سلاح‌های متعارف سنگین و فناوری تولید موشک‌های بالستیک و مسدود کردن دارایی‌های خارجی ایران را شامل می‌شود.
مذاکرات صلح غزه
سخنگوی سازمان ملل با اشاره به مذاکرات صلح در نوار غزه و طرح ۲۰ بندی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا درخصوص این باریکه گفت: «پیشنهاد اخیر رئیس‌جمهور ترامپ فرصتی را ارائه می‌دهد که باید برای پایان دادن به این درگیری غم‌انگیز از آن استفاده شود.»
دوجاریک ضمن تاکید بر «حمایت بی‌دریغ» سازمان ملل از این ابتکار، ابراز امیدواری کرد که شورای امنیت سازمان ملل متحد از طریق قطعنامه‌ای نیز آن را تایید کند.