خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 15 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکریم خانواده‌های فراجا در اردبیل؛یاران صبور امنیت‌سازان جامعه - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 15 مهر 1404 - 21:12
مقام عالی قضایی استان اردبیل در گردهمایی بزرگ فرماندهان و خانواده های نیروی انتظامی با تقدیر از ایثارگری نیروهای فراجا، خانواده های آنان را پشتیبانان اصلی امنیت جامعه خواند و بر نقش تعیین کننده این خانواده ها در اقتدار نیروی انتظامی تأکید کرد.
استان،انتظامي،قضايي،نيروي،امنيت،مقام،آرامش،برگزار

به گزارش خبرگزاری تسنیم، گردهمایی بزرگ فرماندهان و خانواده‌های نیروی انتظامی (فراجا) با حضور مقام عالی قضایی استان برگزار شد.
در این آیین که با هدف تجلیل از مجاهدت‌های نیروهای انتظامی و تقویت روحیه همدلی برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین کثیرلو مقام عالی قضایی استان با گرامیداشت ایثارگری کارکنان فراجا، خانواده‌های آنان را «یاران صبور و پشتیبانان اصلی امنیت در جامعه» خواند.
وی با بیان اینکه خانواده‌های فراجا نقش تعیین‌کننده‌ای در پایداری و اقتدار نیروی انتظامی دارند، تأکید کردند: صبر و بردباری آنان جلوه‌ای از ایثار برای ثبات و آرامش کشور است.
مقام عالی قضایی استان این گردهمایی را آیینی برای تکریم ایثارگری و بزرگداشت مجاهدت مردان و زنان پاک‌باخته‌ای دانست که برای حفظ امنیت مردم، شبانه‌روز در میدان خدمت حضور دارند.
کثیرلو با اشاره به جایگاه رفیع نیروی انتظامی در تأمین نظم و امنیت عمومی، خاطرنشان کرد: اقتدار امروز جمهوری اسلامی ایران حاصل جانفشانی، تلاش و فداکاری سبزپوشانی است که با ایمان، بصیرت و روحیه جهادی، در مسیر پاسداری از ارزش‌ها و امنیت جامعه گام برمی‌دارند.
در پایان این مراسم، مقام عالی قضایی استان بر لزوم تکریم جایگاه نیروی انتظامی تأکید و بیان کرد: احترام به شأن و منزلت نیروی انتظامی، در حقیقت احترام به امنیت، آرامش و آسایش مردم است؛ چرا که این نیرو خط مقدم دفاع از آرامش جامعه به شمار می‌رود.
این مراسم با حضور دادستان مرکز استان، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان و دادستان نظامی استان برگزار شد.
انتهای پیام/