خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 15 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قدردانی سرلشکر موسوی از اقدامات سازمان صدا و سیما

تسنیم | سیاسی | سه شنبه، 15 مهر 1404 - 16:13
رئیس ستادکل نیروهای مسلح از اقدامات سازمان صدا و سیما در جریان جنگ 12 روزه تقدیر کرد.
مسلح،نيروهاي،صداوسيما،دشمن،رسانه،ملي،سازمان،همكاري،جنگ

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم،‌ با حضور پیمان جبلی رئیس سازمان صداوسیما در ستاد کل نیروهای مسلح، سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی از اقدامات جهادی ایثار و فداکاری‌های رئیس و کارکنان رسانه ملی به ویژه در دوران جنگ تحمیلی 12 روزه دوشادوش رزمندگان و نیروهای مسلح قدردانی کرد و هدف قرار گرفتن سازمان صداوسیما توسط دشمن صهیونیستی را نشانه‌ای از خشم و استیصال در برابر رزم بی امان، روشنگری و اقدامات موثر این سازمان دانست.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در این دیدار ضمن تشکر از تلاش، هم افزایی و هماهنگی‌ مدیران و کارکنان صداوسیما با نیروهای مسلح، به ویژه در شرایط بحرانی، علی الخصوص جنگ تحمیلی 12 روزه، بر اهمیت تداوم همکاری رسانه ملی و نیروهای مسلح تأکید کرد.
وی رسانه ملی را موفق و سربلند در مقابله با دشمن در جبهه جنگ نرم، شناختی و رسانه‌ای و پرچمدار جهاد تبیین دانست.
جبلی نیز با ابراز قدردانی از مجاهدت ها، رشادت‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان قدرتمند و با صلابت نیروهای مسلح در برخورد قاطع و کوبنده با دشمن و حراست و پاسداری از میهن عزیز و آرمان های انقلاب اسلامی بر هرگونه همکاری و تعامل رسانه ملی با نیروهای مسلح در جهت ارتقای قدرت بازدارندگی، تبیین دستاوردها و قدرت‌آفرینی آنان تأکید کرد.
وی اعلام کرد که سازمان صداوسیما آمادگی دارد تا این هم‌افزایی و هماهنگی را روز به روز بیشتر و تقویت کند و این دیدار را نشان دهنده عزم و اراده مشترک برای تقویت همکاری در جهت شکست دشمن عنوان کرد.
انتهای پیام/