خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 15 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

از اطفای حریق در الماس شرق مشهد تا نجات 5شهروند از مجتمع مسکونی

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 15 مهر 1404 - 13:36
مدیر روابط عمومی آتش نشانی مشهد گفت: یک انبار در پارکینگ مجتمع تجاری «الماس شرق» مشهد دچار آتش سوزی شد که تلاش آتش نشانان برای مهار آتش ادامه دارد.
آتش،مهار،مشهد،عمليات،ساختمان

وحید باخدا در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از مشهد اظهار کرد:کانون آتش انبار 20 متری واقع در پارکینگ این مجتمع تجاری بود و حجم دودگرفتگی زیاد است.
وی اضافه کرد: در این حریق عملیات مهار آتش و دودزدایی توسط 30 آتش‌نشان ادامه دارد و خوشبختانه در این آتش سوزی تاکنون خسارت جانی نداشته ایم و علت وقوع آتش‌سوزی پس از انجام عملیات مهار آتش بررسی می‌شود.
مدیر روابط عمومی آتش نشانی مشهد گفت: امروز در حادثه حریق دیگری آتش‌نشانان پنج شهروند را از آتش‌سوزی ساختمان مسکونی سه طبقه در بلوار عبدالمطلب نجات دادند.
باخدا تصریح کرد:کانون آتش‌سوزی،کولر این ساختمان مسکونی بود که با تلاش و سرعت عمل آتش‌نشانان پنج محبوس این حادثه از جمله کودک یک‌ ساله از طبقه دوم ساختمان خارج و به محل امن منتقل شدند.
معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد ادامه داد: آتش نیز با تلاش آتش‌نشانان مهار و از گسترش آن جلوگیری شد.
انتهای پیام/282