خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 15 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هدف گذاری کاهش سهم بنزین در حمل و نقل به 50 درصد

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 15 مهر 1404 - 10:53
بر اساس مصوبه هیئت وزیران، میزان مصرف بنزین هر سال در طول برنامه هفتم توسعه مشخص شده و باید دوات با اقداماتی، میزان مصرف سالانه بنزین را در این حدود مشخص شده، نگه دارد تا سهم بنزین در سال آخر برنامه در سبد حمل و نقل کشور به 50درصد کاهش یابد.
مصرف،ليتر،بنزين،مصوبه،متوسط

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس مصوبه هیئت وزیران، در سال جاری مجموع مصرف بنزین به‌میزان 43 میلیارد و 420 میلیون لیتر پیش بینی و هدف‌گذاری شده، در واقع طبق این مصوبه، متوسط روزانه مصرف بنزین در سال جاری باید به کمتر از 119 میلیون مترمکعب برسد.
این درحالی است که متوسط روزانه مصرف بنزین در 6 ماهه نخست امسال 132 میلیون لیتر بوده و این رقم در سال 1403 به‌طور متوسط 124 میلیون لیتر بوده است.
پس دولت برای رسیده به سقف مصرف 43 میلیارد و 420 میلیون لیتری بنزین در سال جاری، باید با برنامه‌های متعدد، نسبت به کاهش مصرف در نیمه دوم سال اقدام کند.
همچنین در طی سال‌های 1405، 1406 و 1407 به‌ترتیب میزان مصرف بنزین سالانه 44 میلیارد و 442 میلیون لیتر، 45 میلیارد و 205 میلیون لیتر و 45 میلیارد و 740 میلیون لیتر پیش بینی شده است.
درحال حاضر سهم مصرف بنزین در سبد حمل‌و نقل کشور 52.34 درصد است که بر اساس مصوبه هیئت وزیران باید این سهم در پایان برنامه هفتم توسعه به 50.5 درصد کاهش یابد.
انتهای پیام/