خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 14 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایگاه خبری "خط معروف" رونمایی شد

تسنیم | فرهنگی و هنری | دوشنبه، 14 مهر 1404 - 17:53
طی مراسم رونمایی از پایگاه خبری «خط معروف» ،حجت الاسلام طاهری آکردی گفت برای تحقق جامعه اسلامی باید فرهنگ مسئولیت پذیری، نصیحت مشفقانه و مطالبه گری در چارچوپ اخلاق در همه سطوح نهادینه شود.
معروف،ستاد،تحقق،اسلامي،حكمراني،نهي،منكر،كشور،طاهري،اخلاق

به گزارش خبرگزاری تسنیم، طی همایش سراسری کارکنان ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور، حجت‌الاسلام طاهری آکردی، سرپرست ستاد کشور، ضمن قدردانی از حضور کارکنان از سرتاسر کشور، به تبیین مهم‌ترین رویکردها و اهداف این مجموعه در مسیر تحقق جامعه‌ی مبتنی بر ارزش‌ها و اصول حکمرانی اسلامی پرداخت.
وی در آغاز سخنان خود با اشاره به رسالت اصلی ستاد امر به معروف و نهی از منکر، تأکید کرد که «حکمرانی اسلامی» در پیشانی اهداف این ستاد قرار دارد و باید همه برنامه‌ها، سیاست‌گذاری‌ها و فعالیت‌های اجرایی در نهایت به تحقق این هدف والا منتهی شود.
حجت‌الاسلام طاهری آکردی، تحقق حکمرانی اسلامی را نیازمند عمل مؤمنانه، مشارکت گسترده مردمی و همکاری نزدیک با ارکان مختلف حاکمیت دانست.
سرپرست ستاد امر به معروف، در بخش دیگری از سخنان خود، به موضوع نظارت همگانی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی اشاره کرد و گفت: یکی از ارکان اساسی تحقق حکمرانی اسلامی، تقویت مسئولیت‌پذیری اجتماعی و بی‌تفاوت نبودن نسبت به امور جامعه است.
وی خاطرنشان کرد: جامعه‌ای که مردم آن نسبت به سرنوشت معنوی و اخلاقی خود و دیگران حساس نباشند، در مسیر رشد و تعالی قرار نخواهد گرفت.
نظارت همگانی به معنای کنترل نیست، بلکه نشانه مشارکت در خیر عمومی و تقویت اعتماد اجتماعی است.
حجت‌الاسلام طاهری آکردی با تأکید بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر صرفاً یک وظیفه فردی نیست، بلکه مسئولیتی جمعی و تمدنی است، افزود: برای تحقق جامعه اسلامی مورد نظر، باید فرهنگ مسئولیت‌پذیری، نصیحت مشفقانه و مطالبه‌گری در چارچوپ اخلاق در همه سطوح نهادینه شود.
وی در ادامه، به اهمیت اخلاق در امر به معروف و نهی از منکر پرداخت و گفت آمر به معروف باید پیش از هر چیز، خود مزین به صفات نیکو باشد.
کسی که قصد اصلاح دیگران را دارد، باید ابتدا خود را اصلاح کند.
آمر به معروف باید صبور و دارای اخلاق نیک باشد تا سخن و رفتارش تأثیرگذار و الهام‌بخش واقع شود.
در این مراسم با حضور حجت الاسلام علی اکبری رئیس شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور از پایگاه خبری خط معروف رونمایی شد.
انتهای‌پیام/