خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 14 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غذای دانش‌آموزان فارس الکترونیکی شد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 14 مهر 1404 - 16:30
مدیرکل آموزش و پرورش فارس، گفت: سامانه الکترونیکی ثبت سفارش غذای دانش آموزان از پایگاه های تغذیه سالم در فارس راه اندازی می شود.
آموزش،بهداشتي،پرورش،مدارس،سلامت،فارس،دانش،آموزان،اهداف،پزشكي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محسن کلاری در اولین جلسه شورای سلامت مدارس استان در سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: تعیین اهداف متعدد در یک برهه زمانی، تحقق آنها را با مشکل مواجه می‌کند، لذا اهداف را باید محدود کرد، اما آنها را به خوبی و به صورت کامل محقق کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس افزود: برنامه‌های سلامت چنان که باید اهداف مورد نظر را محقق نساخته است لذا طرح سفیران سلامت از برنامه‌های خوبی باید تمام و کمال اجرایی کنیم پرویز این طرح هزینه کنیم تا خروجی متناسبی داشته باشد.
کلاری تصریح کرد: ضروری است در حوزه بهداشتی کار متفاوت و محدودی انجام دهیم تا به اهداف این حوزه برسیم، نمی‌شود طرح‌های متعددی را ارائه کرد و انتظار داشت اهداف همه آن‌ها محقق شود.
وی اضافه کرد: مصمم هستیم بوفه‌های مدارس به گونه‌ای ساماندهی شوند که دانش آموزان بتوانند در فضای مجازی سفارشات یک هفته خود را از قبل به پایگاه‌های تغذیه سلامت، سفارش دهند، لذا سامانه الکترونیکی ویژه این طرح در دست تدوین است.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: آموزش و پرورش به تنهایی متولی امر تربیت نیست لذا خانواده، سایر دستگاه‌ها، اقتصاد، و غیره نیز در این مهم دخیل و تاثیرگذار هستند.
وی با بیان اینکه باید به جای رقابت همکاری را در مدارس نهادینه کنیم، گفت: مهارت تاب آوری از موارد مهمی است که باید در مدارس کار شود لذا اگر این مهارت نهادینه نشود دانش آموزان ما در آینده با مشکلات مواجه می‌شوند.
کلاری گفت: در طرح تربیت هوشمند که به زودی رونمایی می‌شود می‌توانیم بسیاری از آسیب‌های اجتماعی را قبل از وقوع پیش بینی و از آن پیشگیری کرد.
وی افزود: بهداشت و سلامت جسمی، روانی و اجتماعی دانش آموزان و فرهنگیان از اولویت‌های اصلی آموزش و پرورش است
مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: با جدیت مصمم هستیم فرهنگ همکاری را به جای رقابت در دانش‌آموزان نهادینه کنیم این اتفاق سلامت روانی دانش آموزان را بهبود می‌بخشد و تاب آوری را نیز افزایش می‌یابد.
وی گفت: کلید اصلی تربیت اجتماعی همکاری و همدلی در دانش‌آموزان است.
اورنگ ایلامی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز عنوان کرد: رشد روانی، اجتماعی و فیزیکی دانش آموزان در دوران تحصیلی ادامه دارد نیازمند مراقبت است.
وی افزود: یکی از مهمترین کارها، کیفی بودن معاینات پزشکی دانش آموزان و پرهیز از صوری بودن معاینات پزشکی است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصریح کرد: نسل امروزی بسیار باهوش‌تر از ما هستند و به واسطه دسترسی آنها به فضا‌های مجازی، هوش سرشاری دارند و مطالبات بیشتری نیز از ما دارند.
ایلامی ادامه داد: مهمترین کاری که می‌شود در خصوص پیشگیری از بیماری‌ها انجام داد، آموزش است و اگر این آموزش‌ها به صورت صحیح اتفاق بیفتد بسیار موثر خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: غربالگری‌های ادواری به تشخیص زودهنگام بیماری‌ها کمک می‌کند لذا این مهم باید به طور منظم انجام شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اضافه کرد: افزایش ساعات مفرح و ورزشی در مدارس، در کاهش بسیاری از بیماری‌ها موثر است.
سید کاظم حسینی، معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش فارس گفت: تعامل خوبی بین آموزش و پرورش و دانشگاه علوم پزشکی شیراز وجود دارد.
وی افزود: با توجه به شاخص‌های تعیین شده آموزش و پرورش فارس همواره پیشتاز فعالیت‌های بهداشتی بوده است.
حسینی تصریح کرد: ده هزار دانش آموز استان در سال تحصیلی گذشته غربالگری شدند امسال نیز تلاش داریم هم در زمینه تغذیه و هم در زمینه بهداشت برنامه ریزی کنیم.
یزدان دشتیان، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش فارس نیز گفت: موج ایجاد کردن در جامعه و درگیر کردن خانواده‌ها، در اجرا و تحقق اهداف مورد نظر طرح‌های بهداشتی بسیار موثر خواهد بود.
ژیلا حیدری، معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش فارس هم گفت: ضروری است در برنامه ریزی‌های حوزه بهداشتی، دانش آموزان عشایری، روستایی و مناطق کم برخوردار در اولویت قرار گیرند.
رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش فارس نیز گفت: در راستای استقرار پایگاه‌های تغذیه سالم، ساماندهی بوفه‌های مدارس در دستور کار است.
محمدعلی زارع، افزود: با توجه به موفقیت طرح سفیران سلامت، اجرای این طرح امسال نیز در دست کار قرار دارد.
وی تصریح کرد: تولید محتوا‌های آموزشی در تمام زمینه‌های بهداشتی و پیشگیری، متناسب با سن دانش آموزان دوره‌های مختلف از ابتدای سال تحصیلی، انتخاب رابطین بهداشت در مدارس فاقد مراقبین بهداشتی، برگزاری جلسات هماهنگی ویژه مدیران مدارس، همکاری دانشگاه علوم پزشکی در زمینه آمار گیری به منظور استانداردسازی سرویس‌های بهداشتی و آبخوری مدارس روستایی و نظارت بر بهداشت محیط و بوفه‌های مدارس روستایی، و ...، از جمله مصوبات این جلسه است.
رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش فارس، خاطرنشان کرد: همراهی مدیران مدارس با برنامه‌های بهداشتی از شروط تحقق اهداف طرح‌ها و برنامه‌های بهداشتی است.
انتهای پیام/424/