خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 14 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیش بینی برداشت 55 هزار و 490 تن پرتقال از باغ های آمل

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 14 مهر 1404 - 15:36
مدیر جهاد کشاورزی آمل از پیش بینی برداشت 55 هزار و 490 تن پرتقال از سطح 2370 هکتار باغ های این شهرستان خبر داد.
توليد،آمل،شهرستان،پرتقال،كشاورزي،مركبات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سازی، هادی‌زاده مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل به پیش‌بینی برداشت 55 هزار و 490 تن پرتقال از سطح 2370 هکتار باغ‌های این شهرستان اشاره کرد و اظهار داشت: این میزان تولید، آمل را به یکی از قطب‌های اصلی تولید پرتقال در استان تبدیل می‌کند.
وی تولید مرکبات را در اقتصاد منطقه مؤثر دانست و افزود: تولید پرتقال در آمل نقش بسزایی در اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی شهرستان دارد.
هادی زاده بیان کرد: سازمان جهاد کشاورزی با ارائه آموزش‌های تخصصی، تامین نهاده‌های با کیفیت و ارائه تسهیلات حمایتی از باغداران منطقه حمایت می‌کند.
وی توجه به فرآوری و بسته‌بندی مناسب محصولات کشاورزی را خواستار شد و بیان کرد: با فرآوری و بسته‌بندی‌های استاندارد، می‌توان ارزش افزوده محصولات تولیدی را افزایش داد.
همچنین زمینه صادرات به بازار‌های داخلی و خارجی را فراهم کرد.
شهرستان آمل با باغات حاصلخیز و شرایط آب و هوایی مناسب، یکی از مهم‌ترین مناطق تولید مرکبات در کشور محسوب می‌شود.
انتهای پیام/