خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 14 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حامدی‌فر: بیشتر دقت می‌کنم تا اخطار نگیرم/ تیکدری خوشحالی بدی انجام نداد - تسنیم

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 14 مهر 1404 - 15:34
هافبک تیم فوتبال گل گهر با دفاع از هم تیمی خود گفت، او بعد از گلزنی مقابل پرسپولیس خوشحالی تحریک آمیزی انجام نداده است.
پرسپوليس،بازي،تيم،مهدي،بازيكن،پنالتي،هواداران،حريف

امید حامدی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره بازی گل‌گهر سیرجان برابر پرسپولیس که در نهایت به نتیجه تساوی یک - یک انجامید، گفت: با اینکه میهمان بودیم، ولی برای گرفتن سه امتیاز مقابل پرسپولیس قرار گرفتیم.
آنها تیمی پرمهره و قابل احترام هستند، ولی هدف‌گذاری ما چیزی جز برد نبود.
گل اول را هم زدیم و از حریف جلو افتادیم، ولی حیف شد که در نهایت سه امتیاز را نگرفتیم.
ما شناخت کافی از تیم حریف داشتیم و کادر فنی‌مان هم به خوبی پرسپولیس را آنالیز کرده بود.
ما این تیم را اذیت کردیم و اگر کمی بیشتر تمرکز می‌کردیم، بازی را می‌بردیم.
وی در مورد داوری این بازی و اعتراض گل‌گهر به صحنه‌ای که مهدی تیکدری تعادلش را از دست داد، تصریح کرد: در آن صحنه بازیکن پرسپولیس تعادل تیکدری را به‌هم زد و داور باید برای ما پنالتی می‌گرفت.
اگر پنالتی ما گرفته می‌شد سرنوشت بازی تغییر می‌کرد.
حامدی‌فر در واکنش به فحاشی هواداران پرسپولیس به تیکدری که با ناراحتی شدید این بازیکن همراه شد، تصریح کرد: همه چیز روشن بود و همه دیدند چه اتفاقی رخ داد.
مهدی گل زد و هیچ خوشحالی تحریک‌آمیزی انجام نداد، اما برخی هواداران به مادر او ناسزا گفتند و این باعث شد تا او به شدت ناراحت شود.
مهدی چه گناهی داشت که اینگونه به مادرش که در این دنیا نیست توهین شد؟
هافبک تیم فوتبال گل‌گهر درباره شرایط فعلی خودش و اینکه به نظر می‌رسد نسبت به گذشته حرکات خطرناکش در زمین مسابقه کمتر شده است، گفت: وقتی بیشتر بازی می‌کنید تجربه شما بیشتر می‌شود.
من حالا بیشتر دقت می‌کنم تا خطای بی‌مورد انجام ندهم و اخطار نگیرم.
مهم این است که در خدمت تیم بوده و بتوانم بازیکن مؤثری برای گل‌گهر باشم.
انتهای پیام/