خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 14 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حماس ادعاهای مطرح شده در خصوص خلع سلاح را تکذیب کرد

اعتماد | همه | یکشنبه، 13 مهر 1404 - 22:06
جنبش حماس ادعاهای مطرح شده از سوی برخی رسانه‌ها مبنی بر خلع سلاح این گروه را تکذیب کرد.
حماس،جنبش،رسمي

کد خبر: 740063 | ۱۴۰۴/۰۷/۱۳ ۲۲:۰۰:۱۸
جنبش مقاومت اسلامی حماس روز یکشنبه اعلام کرد که برخی پایگاه‌های خبری و رسانه‌ای، ادعاهایی را به نقل از یک منبع از جنبش حماس در گفت‌وگو با شبکه الحدث مطرح کرده‌اند که بر اساس آن این جنبش با تحویل تدریجی سلاح خود تحت نظارت بین‌المللی موافقت کرده است اما این اخبار بی‌پایه و اساس و دروغ است.
به گزارش ایسنا، حماس تاکید کرد: ما تاکید می‌کنیم بیانیه‌ها و اظهارات رسمی از طریق پایگاه رسمی جنبش حماس و کانال رسمی آن در تلگرام منتشر شده و رسانه‌ها را به بررسی دقیق پایگاه رسمی جنبش حماس دعوت می‌کنیم.
پیش از این شبکه العربیه/الحدث ادعا کرد که حماس با تحویل سلاح به یک نهاد فلسطینی ـ مصری با نظارت بین‌المللی موافقت کرده است.