خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 13 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولویت‌ها در هزینه‌کرد مسئولیت‌های اجتماعی ساماندهی شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 13 مهر 1404 - 20:36
رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری گفت: گاهی مسئولیت های اجتماعی واحدهای تولیدی استان در حوزه هایی اختصاص پیدا می کند که اولویت چندانی ندارد، ساماندهی اولویت ها در هزینه کرد مسئولیت های اجتماعی یک ضرورت است.
اجتماعي،چهارمحال،بختياري،رانندگي،زارع،اولويت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، شهرام زارع امروز در جلسه بررسی راهکارهای پیشگیرانه جهت کاهش وقوع تصادفات رانندگی در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مسئولیت‌های اجتماعی توسط بخش خصوصی برای مسائل مختلف هزینه می‌شود، اظهار کرد: ضرورت دارد که مسئولیت‌های اجتماعی تجمیع و برای هزینه‌کرد مدیریت شود.
رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری افزود: بخش خصوصی آمادگی دارد در تقویت زیرساخت‌های حوزه راه و در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی همراهی داشته‌ باشد، حوادث رانندگی منجر به فوت و جرح آسیب‌های جدی برای خانوارها در پی دارد.
وی تأکید کرد: طبق آمارهای اعلام شده در خصوص حوادث رانندگی، استان چهارمحال و بختیاری باتوجه به جمعیت و مساحت رتبه بالایی را به خود اختصاص داده است، بنابراین می‌طلبد مسولیت‌های اجتماعی با اولویت به بخش تقویت زیرساخت‌ها و رفع نقاط حادثه‌خیز تخصیص پیدا کند.
زارع بیان کرد: گاهی مسئولیت‌های اجتماعی واحدهای تولیدی چهارمحال و بختیاری در حوزه‌هایی اختصاص پیدا می‌کند که اولویت چندانی ندارد، ساماندهی اولویت‌ها در هزینه‌کرد مسئولیت‌های اجتماعی یک ضرورت است.
انتهای پیام/7540