خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 13 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک زنبور، نظامی اسرائیلی را کشت

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 13 مهر 1404 - 18:23
پس از حمله زنبورها به نظامیان اسرائیلی در نوار غزه، امروز در شمال اراضی اشغالی نیز زنبوری با نیش زدن یک نظامی اسرائیلی او را کشت.
اسرائيلي،نظاميان،حادثه،گزارش،وحشي

به گزارش مشرق، منابع اسرائیلی، بعدازظهر امروز (یکشنبه) گزارش دادند که این اتفاق در جولان اشغالی رخ داده و یک نیروی ذخیره پس از نیش زنبور وحشی کشته شده است.
جزئیات بیشتری درباره شرایط دقیق وقوع حادثه یا وضعیت سایر همراهان این نظامی منتشر نشده است.
این حادثه در حالی به وقوع پیوسته است که نظامیان اسرائیلی در ماه‌های گذشته چند بار با واکنش غیرمنتظره طبیعت مواجه شده‌اند.
اردیبهشت ماه امسال، زنبورهای وحشی در نوار غزه با حمله به گروهی از نظامیان اسرائیلی، دست‌کم یازده نفر از آن‌ها را راهی بیمارستان کردند.
اواخر اسفندماه سال گذشته نیز یک سیاهگوش مصری با عبور از مرزهای فلسطین اشغالی به تعدادی از نظامیان اسرائیلی حمله کرد.
منابع اسرائیلی گزارش داده بودند که در پی این حادثه، دست‌کم دو نظامی مجروح شدند و ارتش تحقیقات گسترده‌ای را برای بررسی چگونگی عبور این حیوان از سیم‌های خاردار آغاز کرد.