پیش بینی غبار رقیق طی امشب در کاشان/کمینه دما به 14 درجه می رسد
رئیس اداره هواشناسی شهرستان کاشان ضمن اشاره به پیش بینی غبار رقیق طی امشب در کاشان گفت: کمینه دما به 14 درجه می رسد.

عباس ارغوانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، ضمن اشاره به آخرین وضعیت جوی هوای کاشان اظهار داشت: بر اساس پیشبینی هواشناسی دمای هوای کاشان صاف و در بعد از ظهر همراه با وزش باد پیشبینی شده است.
وی با بیان اینکه وضعیت جوی هوای کاشان در امشب صاف، وزش باد و گاهی غبار رقیق پیشبینی شده است، افزود: حداکثر دمای هوای کاشان طی امروز 30 درجه سانتیگراد و حداقل دمای هوا 14 درجه سانتیگراد پیشبینی شده است.
رئیس اداره هواشناسی شهرستان کاشان با بیان اینکه وضعیت جوی هوای این شهرستان طی روزهای گذشته تا به امروز پایدار پیشبینی شده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر نم نسبی در کاشان به 14 درصد رسیده و هیچ وزش باد نیز ثبت نشده است.
وی در بیان جزئیات وضعیت جوی شهرستان نطنز نیز گفت: بر اساس پیشبینی هواشناسی هوای شهرستان نطنز صاف و در بعد از ظهر همراه با وزش باد و امشب نیز صاف، وزش باد و گاهی غبار رقیق پیشبینی شده است.
ارغوانی در مورد بیشینه و کمینه دمای هوای شهرستان نطنز نیز افزود: حداکثر دمای هوای شهرستان نطنز بر اساس پیشبینی هواشناسی مرکز استان اصفهان 25 درجه سانتیگراد و حداقل دمای این شهرستان نیز 14 درجه سانتیگراد پیشبینی شده است.
انتهای پیام/801