لزوم توسعه تنوع تأسیسات گردشگر در اردبیل
رئیس مجمع نمایندگان استان اردبیل، گفت: در راستای افزایش ماندگاری مسافر و ارائه خدمات مناسب به گردشگران ورودی به استان، نیازمند توسعه تنوع تأسیسات گردشگری هستیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، احد بیوته ظهر اموروز در آیین گرامیداشت هفته گردشگری که در نگارخانه خطایی اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: در راستای افزایش ماندگاری مسافر و ارائه خدمات مناسب به گردشگران ورودی به استان اردبیل، نیازمند توسعه تنوع تأسیسات گردشگری هستیم.
وی افزود: استان اردبیل ظرفیتهای کم نظیری در حوزه گردشگری دارد و در زمینه برخی تأسیسات مثل مراکز اقامتی، آبدرمانیها و پلهای معلق نیز شرایط بسیار مناسبی در استان وجود دارد، اما لازم است تأسیسات جدید و زیرساختهای مناسب توسعه پیدا کند.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هفته گردشگری فرصتی برای گرامیداشت زحمات و تلاشهای قابل تحسین فعالان این حوزه است و حمایت از فعالان این حوزه باید به صورت مستمر ادامه داشته باشد.
بیوته با تاکید بر اینکه فعالان حوزه گردشگری مشکلات خود را برای پیگیری با ما در میان بگذارند، گفت: نقش اصلی را در صنعت گردشگری سرمایهگذاران و فعالان این حوزه ایفا میکنند و ما در کنار آنها باید مشکلات و مسائل را پیگیری کرده و مسیر رونق صنعت گردشگری را هموار کنیم.
انتهای پیام/132/