خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 13 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید 1500 تن عسل و فرآورده‌های جانبی کندو در استان بوشهر - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 13 مهر 1404 - 12:54
معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان بوشهر از آغاز طرح سرشماری زنبورستان های مستقر در استان خبر داد و گفت: از 109 هزار کندوی مدرن استان بوشهر سال قبل یک هزار و 572 تن عسل و فراورده های جانبی آن تولید شد.
استان،بوشهر،جهاد،كشاورزي،سرشماري،زنبورداران،دامي،مستقر

ابوتراب نکیسا معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از آغاز طرح سرشماری زنبورستان‌های مستقر در استان خبر داد و گفت: عملیات میدانی سرشماری زنبورستان‌ها تا 17 مهرماه به مدت دو هفته، همزمان با سراسر کشور، در استان بوشهر آغاز شده است.
وی جایگاه استان بوشهر در تولید عسل و پرورش زنبور را مورد اشاره قرار داد و از تمام زنبورستان‌های بومی و مهاجر مستقر در استان تقاضا کرد با مراجعه به نزدیکترین مرکز خدمات جهاد کشاورزی محل استقرار درخواست خود را برای انجام سرشماری ثبت کنند.
معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه این طرح سالی یک بار، معمولاً اوایل پاییز، انجام می‌شود، تصریح کرد: اطلاعات جمع‌آوری شده مبنای برنامه‌ریزی‌های مرتبط در طول سال آینده خواهد بود.
نکیسا تصریح کرد: از تمام زنبورداران درخواست می‌شود اطلاعات فعالیت خود را به صورت دقیق و کامل به کارشناسان مراکز خدمات جهاد کشاورزی ارائه و زنبورداران بومی مستقر در مناطق ییلاقی باید به نزدیک‌ترین مرکز خدمات جهاد کشاورزی در مبدأ ییلاقی مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه عدم مشارکت زنبورداران در سرشماری به منزله عدم فعالیت تلقی می‌شود، اضافه کرد: عدم مشارکت در این سرشماری محرومیت از خدمات حمایتی دولتی را در پی خواهد داشت.
معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به فعالیت 633 زنبوردار در استان بوشهر گفت: از 109 هزار کندوهای مدرن استان بوشهر سال قبل یک‌هزار و 572 تن عسل و فراورده‌های جانبی آن مانند ژل رویال، گرده گل و برموم تولید و برداشت شد.
انتهای پیام/