افزایش 18 درصدی تولید جوجه یکروزه در مازندران - تسنیم
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: بیش از 208 میلیون قطعه جوجه یک روزه گوشتی در مزارع مرغ مادر طی 6 ماهه امسال در مازندران تولید شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسین نگهدار معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران اظهار داشت: طی 6 ماهه نخست سال 1404 استان با تولید بیش از 208 میلیون قطعه جوجه یکروزه گوشتی در مزارع مرغ مادر، برای نخستین بار در کشور رکوردی تاریخی و بیسابقه به ثبت رسید.
وی افزود: این میزان تولید نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 18 درصدی داشت.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران همچنین بیان کرد: بیش از 105 میلیون قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغ گوشتی مجاز و دارای پروانه بهرهبرداری استان انجام شد که نسبت به سال قبل، افزایش یک درصدی را نشان میدهد.
نگهدار گفت: براساس آمارها پیشبینی میشود 189.2 هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ از این میزان جوجهریزی تولید شود.
حدود 56 هزار تن در داخل استان مصرف شده و بیش از 70 درصد مازاد تولید برای نخستین بار در این سطح به سایر استانها بهویژه تهران ارسال میشود.
وی به تعدد تعطیلات در نیمه اول سال اشاره کرد و گفت: با رصد و پایش مستمر واحدهای مرغ گوشتی هیچگونه کمبود یا اختلالی در تأمین و عرضه مرغ در سطح استان و انجام تعهدات تأمین مرغ استان تهران به وجود نیامده است.
معاون بهبودتولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران بیان کرد: ستاورد بیسابقه نشاندهنده ظرفیتهای ممتاز استان مازندران در حوزه دام و طیور است.
نگهدار با بیان اینکه مازندران با از توان تخصصی تولیدکنندگان، برنامهریزیهای هدفمند و نظارت هوشمند بهعنوان قطب اصلی تأمین پایدار گوشت مرغ کشور شناخته شده است بیان کرد: استان نقش مهمی در تضمین امنیت غذایی ملی ایفا میکند.
انتهای پیام/