طرح ترامپ؛ نجات بخش نتانیاهو یا آغاز سقوط ائتلاف
ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی تهدید کرده اگر بعد از آزادی اسرا حماس همچنان پا برجا باقی بماند، حزب تحت رهبری اش دیگر جزئی از ائتلاف نخواهد بود.

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، روزنامه د مارکر در گزارشی در این رابطه اعلام کرد، نتانیاهو لحظهای را هم برای پیشبرد این طرح از دست نداد به نحوی که سه ساعت بعد از به زمین نشستن هواپیمایش از سفر ایالات متحده، نشست شورای وزیران را در ساعت 8 شب روز دوشنبه گذشته برگزار کرد.
به اعتقاد نویسنده این گزارش، با این حال هدف اصلی از این نشست انتصاب دیوید زینی به ریاست شاباک بود تا پیش از آنکه بتسلئیل اسموتریچ و ایتمار بن گویر ساختار ائتلاف را متلاشی کنند و نتانیاهو را بر سر کابینه انتقالی با مسئولیت محدود قرار بدهند این مهم محقق شود.
نماد این نگرانی هم سخنان امروز بن گویر است که اعلام کرد، با وجود آنکه همه ما از بازگشت اسرا خوشحال و خورسند خواهیم بود اما هرگز با سناریویی که ادامه بقای حماس را محقق میکند، سازمانی که بزرگترین فاجعه را برای اسرائیل به همراه آورد، موافقت نخواهیم کرد، ما به هر شکل در شکل گیری چنین امری شریک نخواهیم بود.
بتسلئیل اسموتریچ وزیر دارایی رژیم صهیونیستی هم که بارها از آرزوهایش در مورد شهرک سازی در نوار غزه و اسکان مهاجران صهیونیست در آن سخن گفته بود، اعلام کرد، انجام مذاکره برای اولین بدون وجود فشار آتش نظامی یک اشتباه بزرگ است، این کار منجر به تقویت حماس و فرسایش موضع اسرائیل خواهد شد و همه چیز حتی آزادی اسرا ظرف 72 ساعت را هم تحت تاثیر خود قرار خواهد داد.
انتهای پیام/