سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن بخش کوچکی از قدرت نیروهای مسلح در جنگ 12 روزه را دید

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 12 مهر 1404 - 19:36
فرمانده منطقه دوم ولایت نداجا، در جمع فرماندهان این منطقه، حمله رژیم صهیونسیتی به جمهوری اسلامی ایران در جنگ 12 روزه را خطای محاسباتی دشمن دانست و گفت: در برابر هرگونه ماجراجویی جدید دشمنان علیه ملت بزرگ ایران، با تمام توان و قوا خواهیم ایستاد.
ايران،دشمنان،ملت،تحريم،جنگ،اسلامي،دشمن،دريايي،روزه،12،نيروها ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، امیر دریادار دوم فرهاد فتاحی، فرمانده منطقه دوم ولایت نداجا در مراسم گرامیداشت حرکت تاریخی ناوگروه 86 به دور کره زمین، در جمع فرماندهان این منطقه، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای 8 سال دفاع مقدس و حماسه 12 روزه، اعتلای تمدن نوین ایران اسلامی مقتدر را راهبرد حیاتی و تعیین کننده نیروی دریایی ارتش دانست و تصریح کرد: سال‌ها تحریم، زور و جنگ دشمن علیه ملت بزرگ ایران، خللی در اراده و ملی‌گرایی ایجاد نکرده و تمدن نوین ایران اسلامی مقتدر، خاری در چشم دشمنان است.
وی با اشاره به فعال‌سازی تحریم‌های جدید علیه ملت ایران، دشمن را در شناسایی روحیه مقاومت و سلحشوری ایرانی‌ها، ناتوان توصیف کرد و افزود: دشمنان با تحمیل جنگ و تحریم به دنبال از بین بردن ملی‌گرایی هستند، اگر می‌خواهند ملت ما را بشناسند، به تاریخ مقاومت این سرزمین کهن بنگرند، که چگونه در برابر زورگویان و لشکرهای دشمنان، ایستادگی کردند.
فرمانده منطقه دوم ولایت، تحریم‌های ظالمانه و پی در پی دشمنان علیه ملت ایران را نقض فاحش حقوق بشر عنوان کرد و گفت: بارها ثابت کرده‌ایم تحریم اثری در عزم ما برای اعتلای ایران مقتدر ندارد و برای نیروهای مسلح و نیروی دریایی، راهبرد حیاتی و تعیین کننده است.
امیر فتاحی حرکت حول محور ولایت را علت سعادت و پیروزی‌های سرافرازانه جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: در جنگ 12 روزه، برای همگان مسجل شد که مقام معظم رهبری، قطب نمای حرکت ملت بزرگ ایران و ناخدای کشتی انقلاب اسلامی، در گذر از طوفان‌های سهمگین هستند.
فرمانده ناوگروه 86، تیر تحریم‌ها را کلید گشایش درب خودکفایی و خودباوری دانست و افزود: دشمنان فکر می‌کنند با تحریم ملت ایران را ضعیف و حقیر می‌کنند، ولی نمی‌دانند که از دل تحریم‌ها فرصت‌هایی ایجاد می‌شود که جوانان متخصص ایرانی سوار بر ناوشکن ساخت ایران، با افتخار دل به دریاها و اقیانوس‌های دوردست و ناشناخته می‌زنند و مأموریت دور دنیا را به اتمام می‌رسانند و تحریم‌های تجهیزاتی، آموزشی و تحریم حین اجرای مأموریت، خللی در اراده آنان ایجاد نمی‌کند.
وی، افزود: سبک تخصص و تجهیزات در نیروهای دریایی جهان، عموماً متعلق به چند قدرت برتر دریایی است، ولی تحریم‌ها، قدرت ساخت تجهیزات مدرن و جسارت طراحی تخصص‌های نوین دریانوردی را به ما داد که در مأموریت پیرامون کره زمین، به اجرا در آمد و مهر استاندارد بین‌المللی را دریافت کرد.
امیر فتاحی حمله رژیم صهیونسیتی و آمریکا به جمهوری اسلامی ایران در جنگ 12 روزه را خطای محاسباتی دشمن در شناسایی قدرت آفندی و پدافندی نیروهای مسلح دانست و گفت: دشمنان تنها قطره‌ای از دریای قدرت نیروهای مسلح را در جنگ 12 روزه دیدند و در برابر هرگونه ماجراجویی جدید دشمنان علیه ملت بزرگ ایران، با روش‌هایی که دشمن به فکرش خطور نمی‌کند، با تمام توان و قوا خواهیم ایستاد.
انتهای پیام/864/