سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هواشناسی؛ افزایش دما در برخی نقاط کشور

اعتماد | همه | شنبه، 12 مهر 1404 - 08:06
پیش‌بینی می‌شود که از امروز (شنبه) تا اواسط هفته و احتمالاً تا پایان هفته، بارش خاصی در بیشتر مناطق کشور نخواهیم داشت. تنها در برخی مناطق شمال و استان سیستان و بلوچستان، جنوب خراسان جنوبی و مرزهای شرقی کشور، به ویژه در زابل، وزش باد همراه با گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.
كشور،شمال،مناطق،هفته،خاصي،همراه،آينده

پیش‌بینی می‌شود که از امروز (شنبه) تا اواسط هفته و احتمالاً تا پایان هفته، بارش خاصی در بیشتر مناطق کشور نخواهیم داشت.
تنها در برخی مناطق شمال و استان سیستان و بلوچستان، جنوب خراسان جنوبی و مرزهای شرقی کشور، به ویژه در زابل، وزش باد همراه با گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.
کد خبر: 739699 | ۱۴۰۴/۰۷/۱۲ ۰۸:۰۱:۲۰
لیلا پایدار- صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور، در گفت‌وگو با خبرنگار اعتمادآنلاین در خصوص وضعیت جوی کشور در روزهای آینده اظهار داشت: روز گذشته (جمعه) شاهد بارندگی‌هایی در سواحل دریای خزر بودیم که این بارش‌ها در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان به صورت پراکنده ادامه خواهد داشت.
او ادامه داد: اما پیش‌بینی می‌شود که از امروز (شنبه) تا اواسط هفته و احتمالاً تا پایان هفته، بارش خاصی در بیشتر مناطق کشور نخواهیم داشت.
تنها در برخی مناطق شمال و استان سیستان و بلوچستان، جنوب خراسان جنوبی و مرزهای شرقی کشور، به ویژه در زابل، وزش باد همراه با گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.
ضیائیان بیان کرد: برای شمال غرب کشور، انتظار می‌رود که در روزهای آینده دمای هوا چند درجه افزایش یابد.
در مقابل، در شمال شرق و شرق کشور از روز یکشنبه کاهش محسوس دما را شاهد خواهیم بود که این تغییرات دما ممکن است در بخش کشاورزی تاثیرات منفی به همراه داشته باشد.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور در پایان گفت: در خصوص وضعیت تهران، آسمان پایتخت در روزهای آینده صاف و بدون مشکل خاصی خواهد بود.