سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیم‌های اعزامی هلال‌احمر به محل سقوط بالگرد در اشترانکوه رسیدند

اعتماد | همه | جمعه، 11 مهر 1404 - 23:40
یک بالگرد جمعیت هلال احمر که برای عملیات جست‌و‌جو و نجات یک زن مفقود شده به ارتفاع ۴ هزار متری چالکبود در اشترانکوه اعزام شده بود با ۹ سرنشین شامل کادر پروازی و امدادگران هلال‌احمر دچار حادثه شده است.
حادثه،بالگرد،لرستان،اعزام،عمليات،نفر

یک بالگرد جمعیت هلال احمر که برای عملیات جست‌و‌جو و نجات یک زن مفقود شده به ارتفاع ۴ هزار متری چالکبود در اشترانکوه اعزام شده بود با ۹ سرنشین شامل کادر پروازی و امدادگران هلال‌احمر دچار حادثه شده است.
کد خبر: 739666 | ۱۴۰۴/۰۷/۱۱ ۲۳:۳۰:۰۸
علی محمدی مدیرعامل هلال‌احمر استان لرستان اعلام کرد: بر اساس گزارش‌های اولیه عصر امروز ۱۱ مهرماه، بالگرد جمعیت هلال‌احمر که برای عملیات امدادونجات به ارتفاعات اشترانکوه در استان لرستان اعزام شده بود دچار حادثه شد.
به گزارش دانشجو، این بالگرد برای عملیات جست‌و‌جو و نجات یک زن مفقود شده به ارتفاع ۴ هزار متری چالکبود در اشترانکوه اعزام شده بود و در ارتفاع ۲۸۰۰ متری دچار حادثه شده و ۹ سرنشین شامل کادر پروازی و امدادگران هلال‌احمر داشته است.
در ابتدا ٦ تیم عملیاتی از لرستان برای بررسی حادثه به منطقه اعزام شدند.
پس از برقرارى ارتباط و بر اساس اطلاعات دریافتى از حادثه دیدگان ٩ نفر داخل بالگرد بودند که متأسفانه دو نفر از حادثه دیدگان به دلیل شدت جراحات جان باخت.
از میان ۷ مصدوم این حادثه، یک امدادگر دچار شکستگی دنده و خونریزی شده و ۶ نفر دیگر نیز با وجود شکستگی در نواحی مختلف بدن، وضعیت عمومی مساعدی دارند.
هم‌اکنون عملیات انتقال مصدومان به مراکز درمانی توسط نیروهای امدادی هلال‌احمر در حال انجام است.
سرپرست هلال‌احمر لرستان اعلام کرد: در حادثه سقوط بالگرد هلال‌احمر، دو نفر از کادر پرواز که یکی از آنها خلبان بود به شهادت رسیدند.