سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکست در اراک به تساوی‌های شمس آذر پایان داد

مشرق | ورزشی | جمعه، 11 مهر 1404 - 19:46
آلومینیوم اراک برای سومین بازی متوالی در لیگ برتر پیروز شد تا به جمع بالانشینان جدول بپیوندد.
شمس،آذر،آلومينيوم،دقيقه،مسابقه،پياپي،اراك،دروازه

به گزارش مشرق، تیم‌های فوتبال آلومینیوم اراک و شمس آذر قزوین از ساعت ۱۷:۱۵ امروز (جمعه) در چارچوب هفته ششم لیگ برتر فوتبال، در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک مقابل هم صف‌آرایی کردند که آلومینیوم با نتیجه یک بر صفر به برتری رسید.
بهرام گودرزی در دقیقه ۸۳، توپ را به روی دروازه ارسال کرد که این ارسال در میانه غفلت مدافعان و دروازه‌بان شمس آذر وارد دروازه تیم میهمان شد تا شاگردان مجتبی حسینی برای سومین هفته پیاپی، طعم پیروزی را بچشند.
آلومینیوم امتیازات خود را به عدد ۹ رساند و موقتاً جای تراکتور در جایگاه دوم جدول را گرفت.
شمس آذر نیز که بعد از پنج تساوی متوالی وارد این مسابقه شده بود، برای اولین بار در فصل جاری مساوی نکرد و با دو امتیاز، در قعر جدول قرار گرفت (عدم دریافت مجوز ملی در دو سال پیاپی سبب کسر سه امتیاز از شمس آذر شده است).
ناصر جنگی قضاوت این مسابقه پر برخورد را بر عهده داشت و به بهروز نوروزی‌فرد از آلومینیوم و میلاد سورگی و سهیل فداکار از شمس آذر اخطار داد.
وی همچنین در دقیقه ۶۳ به امیرمحمد هوشمند از آلومینیوم کارت قرمز نشان داد و صائب محبی از شمس آذر را در دقایق ۴۵ و ۷۵ با کارت زرد جریمه کرد تا دو تیم از دقیقه ۷۵ با ۱۰ بازیکن به مسابقه ادامه بدهند.