سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کربکندی: ذوب‌آهن در دربی کار سختی دارد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 11 مهر 1404 - 18:58
پیشکسوت فوتبال اصفهان معتقد است که سپاهان با کسب پیروزی برابر خیبر روحیه بهتری در دربی پیش رو حاضر می شود و این کار ذوب آهن را سخت خواهد کرد، با این وجود پیش بینی تیم پیروز دربی اصفهان از قبل ممکن نیست.
تيم،بازيكنان،دربي،كيفيت،بازي،تقابل،سپاهان،هماهنگي،كربكندي

رسول کربکندی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان، پیرامون شرایط ذوب‌آهن گفت : ذوب‌آهن با بودجه‌ای بسیار محدود و تکیه بر بازیکنان جوان و حتی چند بازیکن جذب‌شده از لیگ یک وارد مسابقات شده و به همین دلیل نمی‌توان توقع زیادی از این تیم داشت.
قاسم حدادی‌فر با پذیرفتن این شرایط ریسک بزرگی کرد.
وی درباره نتایج اخیر ذوب‌آهن اظهار کرد: این تیم برابر استقلال نمایش خوبی داشت و حتی می‌توانست برنده بازی باشد؛ مقابل مس رفسنجان هم پیروز شد اما متأسفانه دو شکست خانگی داشتند که اصلاً برای ذوب‌آهن خوب نیست.
تیمی مانند ذوب‌آهن نباید در خانه به حریفان هم‌تراز خود مثل آلومینیوم و پیکان امتیاز بدهد.
سرمربی اسبق گاندوها با اشاره به کیفیت بازی شاگردان حدادی‌فر ادامه داد: حدادی‌فر ذاتاً هافبک خلاقی بوده و فوتبال زیبا را دوست دارد، به همین دلیل تیمش نمایش‌های خوبی دارد و هرچه جلوتر برویم هماهنگی بازیکنان بیشتر خواهد شد.
اما در فوتبال نتیجه هم اهمیت زیادی دارد و از دست دادن امتیاز مقابل تیم‌های هم‌تراز خوب نیست، هرچند اشتباهات فردی بازیکنان در دو بازی اخیر باعث شکست‌های این تیم شد.
وی پیرامون تقابل سپاهان و ذوب‌آهن در هفته پیش رو، با بیان این که تقابل این دو تیم اصفهانی همیشه جذابیت و کیفیت بیشتری از دربی تهران داشته اذعان کرد: دربی اصفهان همیشه با کیفیت برگزار شده و پیروزی این مسابقه در فصل‌های مختلف بین دو تیم جابه‌جا شده است.
با این حال تقابل سپاهان و ذوب‌آهن از نظر کیفیت بازیکنان و بودجه اصلاً منصفانه نیست.
اعضای سپاهان پس از برد مقابل خیبر خرم‌آباد فشار کمتری احساس می‌کنند و راحت‌تر بازی خواهند کرد، اما در مجموع نمی‌توان نتیجه دربی را از پیش تعیین کرد.
کربکندی تیم قاسم حدادی‌فر را نیازمند زمان بیشتر برای هماهنگی و پیشرفت دانست وگفت: ذوب‌آهن با وجود همه مشکلات، هرچه جلو برویم و هماهنگی بهتری بین بازیکنان ابن تیم بوجود می‌آید و قطعا می‌تواند حرف‌های زیادی در لیگ برای گفتن داشته باشد؛ اما دربی پیش‌رو برای شاگردان حدادی‌فر بسیار دشوار خواهد بود.
انتهای پیام/174