سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت مردم بوشهر از مظلومان غزه

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 11 مهر 1404 - 15:36
مردم همیشه در صحنه بوشهر بعد از اقامه نماز جمعه در قالب جمعه های خشم و نصر، با شرکت در راهپیمایی باشکوه ضمن حمایت از مردم مظلوم غزه جنایات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.
قدس،فلسطين،غزه،بوشهر،صهيونيستي،رژيم،ميدان،حمايت،مظلوم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، در پی تشدید حملات رژیم صهیونیستی به مردم بی‌دفاع غزه و اقدام جنجالی توقیف کاروان دریایی «صمود» حامل کمک‌های انسان‌دوستانه، شهروندان بوشهری ظهر امروز بعد از اقامه نمازجمعه، با حضور پرشور خود در راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر مسیر مصلا تا میدان قدس، همبستگی خود با مردم مظلوم فلسطین و محکومیت این جنایات را به نمایش گذاشتند.
راهپیمایان با سر دادن شعارهایی همچون «مرگ بر اسرائیل»، «مرگ بر آمریکا» و «فلسطین پیروز است»، اعتراض خود را نسبت به جنایات اخیر رژیم صهیونیستی و کارشکنی‌های بین‌المللی در ارسال کمک‌های بشردوستانه نشان دادند.
شرکت‌کنندگان همچنین با حمل پلاکاردهایی با مضامین حمایت از ملت فلسطین و قدس شریف، خواستار اقدام جدی جامعه جهانی و سازمان‌های بین‌المللی برای توقف فوری کشتار غیرنظامیان و رفع محاصره غذایی مردم مظلوم غزه شدند.
همچنین رژه موتوری از میدان قدس تا میدان شهرداری بوشهر در همبستگی و حمایت مردم غزه و دفاع از آرمان آزادی قدس شریف برگزار شد.
در پایان راهپیمایی که با حضور مسؤولان استانی، خانواده شهدا و قشرهای مختلف مردم همراه بود، بیانیه‌ای قرائت شد و طی آن شرکت‌کنندگان بر ایستادگی ملت ایران در حمایت از مبارزات مردم فلسطین تا آزادی کامل سرزمین‌های اشغالی تأکید کردند.
این مراسم باشکوه، هم‌افزایی و همصدایی مردم بوشهر را در دفاع از آرمان قدس و محکومیت جنایت ضدبشری رژیم صهیونیستی بار دیگر به رخ کشید.
انتهای پیام/