سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انهدام 25 باند جعل و کلاهبرداری و 29 باند سرقت در زنجان

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 11 مهر 1404 - 15:13
فرمانده انتظامی استان زنجان از انهدام 25 باند جعل و کلاهبرداری و 29 باند سرقت در زنجان خبر داد.
پليس،كاهش،جرايم،زنجان،سرقت،امنيت،استان،اشاره،افزايش،فرماندهي ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، سردار محمد طراقیه در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه امروز در مصلی نماز جمعه زنجان، با تشریح اقدامات و دستاوردهای پلیس در راستای ارتقای امنیت و آرامش جامعه، اظهار کرد: بهره‌گیری از مشارکت مردمی با استفاده از رویکردهای نوین موجب دستیابی به موفقیت‌های بسیاری شده است.
وی یکی از محورهای اصلی عملکرد این فرماندهی را حضور فعال و موثر پلیس در محلات، مساجد و مدارس عنوان کرد و افزود: این رویکرد، پلیس را به نهادی مردمی‌تر و در عین حال کارآمدتر تبدیل کرده است در واقع تعامل مستقیم با خانواده‌ها و تقویت ارتباطات مردمی، منجر به افزایش اعتماد عمومی و در نتیجه ارتقاء امنیت و کاهش جرایم شده است.
فرمانده انتظامی استان زنجان با اشاره به کاهش 8 درصدی سرقت در استان، ابراز کرد: با توجه به اقدامات پیشگیرانه و مقابله‌ای، امنیت محلات ارتقا و آمار سرقت نسبت به سال گذشته کاهش ملموس داشته است که این موفقیت نتیجه تمرکز ویژه پلیس بر مقابله با مواد مخدر و ایجاد صمیمیت با مردم است.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس گزارش‌ها، میزان وقوع سرقت 8 درصد کاهش یافته و همزمان کشفیات جرایم 12 درصد افزایش یافته است همچنین در سال جاری نزدیک به 150 هزار مأموریت عملیاتی در استان انجام شده که عمدتاً بر اساس تماس‌های مردمی با سامانه 110 بوده است.
سردار طراقیه با اشاره به اینکه این تماس‌ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته 29 درصد افزایش داشته که نشان‌دهنده اعتماد و اتکای بیشتر مردم به پلیس است، تصریح کرد: پلیس اصل پاسخگویی و مسئولیت پذیری را بر اساس آموزه‌های قرآنی در راس ماموریت‌های خود قرارداده است.
وی با اشاره به تلاش شبانه‌روزی نیروها و همکاری مردم در کاهش قابل توجه جرایم اقتصادی و کلاهبرداری، بیان کرد: انهدام 25 باند جعل و کلاهبرداری و 29 باند سرقت با دستگیری نزدیک به دو هزار نفر، از دیگر دستاوردهای مهم این فرماندهی بوده است.
فرمانده انتظامی استان زنجان همچنین به نقش هوشمندسازی خدمات پلیس و ارتقاء آموزش در حوزه جرایم سایبری اشاره کرد و افزود: مسدودسازی جرایمی به ارزش 52 میلیارد تومان، نشان‌دهنده جدیت پلیس در مقابله با این نوع جرایم است و در حوزه ترافیک نیز، با همکاری مردم، با اجرای مؤثر مدیریت ترافیک و کاهش آمار حوادث را شاهد بودیم.
وی با بیان اینکه عملکرد این فرماندهی مبتنی بر رویکردهای نوین، تعامل با مردم و بهره‌گیری از فناوری‌های روز است، یاد آور شد: این عملکرد منجر به ارتقاء امنیت و آرامش جامعه شده و اعتماد عمومی به پلیس را افزایش داده است همچنین مشارکت مردم از طریق سامانه‌های ارتباطی مانند 197 و حضور فعال در همکاری‌های اجتماعی، بزرگترین پشتوانه برای پلیس است.
انتهای پیام/