احیای طعم های اصیل اصفهانی در هفته گردشگری+فیلم
همزمان با هفته گردشگری، یک مهمانسرای معروف در اصفهان با احیای غذا های سنتی و نادر اصفهانی، سفره ای از تاریخ و اصالت را برای گردشگران داخلی و خارجی گسترده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، در هفته جهانی گردشگری، چشم انداز جدیدی در عرصه گردشگری غذایی اصفهان شکل گرفته است.
یکی از مهمانسراهای معروف استان با ابتکاری تحسینبرانگیز، اقدام به احیا و عرضه غذاهای سنتی و نادر اصفهانی کرده که بسیاری از آنها در آستانه فراموشی قرار داشتند.
.
غذاهایی مانند کله جوش، خورشت ماست، بریانی اصیل اصفهانی و آمربی که هر کدام یادآور خاطرات و تاریخ غذایی کهن این دیار هستند، در قالب منوی ویژهای به گردشگران و میهمانان ارائه میشود.
علیرضا قصوری مدیر این مهمانسرا در گفت و گو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: قصد داریم از طریق غذا، فرهنگ و تاریخ اصفهان را به گردشگران معرفی کنیم.
هر یک از این غذاها، داستانها و فلسفههای خاص خود را دارند که در حین سرو، توسط راهنمایان برای مهمانان شرح داده میشود.
به گفته وی، این طرح با استقبال چشمگیر گردشگران و میهمانان داخلی روبرو شده است.
این مهمانسرا قصد دارد در طول سال و در روز های پنجشنبه و جمعه غذاهای سنتی اصفهان را در منوی خود قرار دهد تا گردشگران در هر زمانی بتوانند از غذای تازه و اصیل اصفهانی بهرهمند شوند.
به نظر میرسد این طرح نوآورانه بتواند الگویی برای سایر مراکز اقامتی و پذیرایی استان باشد تا با احیای غذاهای محلی و سنتی، سهمی در توسعه پایدار گردشگری اصفهان ایفا کنند.
انتهای پیام/174