سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیروی انتظامی سرمایه عظیمی از عشق و فداکاری است

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 11 مهر 1404 - 11:35
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 28 پیاده کردستان گفت: نیروی انتظامی سرمایه عظیمی از عشق، ایثار و فداکاری است که در راه مبارزه با پلیدی و بی قانونی، شهید تقدیم می کند.
انتظامي،نيروي،كردستان،ارتش،هفته،اسلامي،تبريك،شهدا،فرمانده،آر ...

امیر سرتیپ دوم‌ ستاد جابر آبادزردشتی، فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر 28 پیاده کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با تبریک آغاز هفته انتظامی اظهار کرد: نیروی انتظامی سرمایه عظیمی از عشق، ایثار و فداکاری است که در راه مبارزه با پلیدی و بی‌قانونی، شهدای گرانقدری را تقدیم انقلاب و نظام اسلامی ایران کرده است.
وی افزود: هفته نیروی انتظامی فرصتی مغتنم برای قدردانی از تلاش‌های مخلصانه و جهاد فی سبیل الله آن نیروی انقلابی است که همواره با پیروی از خط ولایت، مسیر سبز شهدا و تعامل با سایر قوای نظامی، آرامش را برای هموطنان و آحاد ملت شریف ایران اسلامی به ارمغان آورده است.
فرمانده ارتش استان کردستان گفت: ارتباط نزدیکی بین نیروی انتظامی و ارتش جمهوری اسلامی در راستای برقراری نظم و امنیت و خدمت‌رسانی به مردم وجود دارد و در هر جایی که لازم باشد آماده حضور در عرصه و دفاع از آب و خاک کشور هستیم.
وی ضمن تجلیل از رشادت‌ها و فداکاری‌های غیورمردان این مرز و بوم در انتظامی کردستان گفت: اگر امروز کشور و استان ما در امنیت پایدار و شرایطی امن قرار دارد، حاصل تلاش‌ها، مجاهدت‌ها و هم‌افزایی تمامی نیروهای مسلح است.
نیروی انتظامی غیور در کنار دیگر یگان‌های نظامی، ارتش و مرزبانی، ستون‌های استواری برای حراست از مرزها و آرامش داخلی هستند.
زردشتی بیان کرد: به نیابت از همکارانم با ادای احترام به شهدا، ایثارگران و جانبازان سر افراز نیروی انتظامی، هفته گرامیداشت این نیروی ولایتمدار را به تمامی کارکنان نیروی انتظامی در کردستان تبریک و تهنیت عرض کرده و توفیقات روز افزون مجموعه انتظامی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.
انتهی پیام/481