سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خستگی و خواب‌آلودگی راننده علت واژگونی اتوبوس در فیروزکوه - تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | جمعه، 11 مهر 1404 - 10:35
رئیس پلیس راه فراجا گفت: احتمالا خستگی و خواب آلودگی راننده عامل واژگونی اتوبوس در فیروزکوه بوده است.
نفر،اتوبوس،پليس،راهور،سوادكوه،فيروزكوه

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ احمد کرمی‌اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا اظهار کرد: ساعت 07:40 صبح امروز (11 مهر 1404) یک دستگاه اتوبوس اسکانیا که از مبدا قزوین به سمت سوادکوه در حرکت بود، در محور فیروزکوه، محدوده امین‌آباد (سیب‌لند) واژگون شد.
وی افزود: در این حادثه 4 نفر از سرنشینان جان خود را از دست دادند و 20 نفر دیگر مجروح شدند.
از مجموع مصدومان، 2 نفر به بیمارستان امام خمینی فیروزکوه، 3 نفر به بیمارستان سوم شعبان دماوند و 3 نفر دیگر با بالگرد به تهران اعزام شدند.
سایر مصدومان نیز به صورت سرپایی درمان شدند.
رئیس پلیس راه راهور فراجا خاطرنشان کرد: اتوبوس حادثه‌دیده دارای 33 سرنشین بود که به مقصد آلاشت، سوادکوه در قالب تور در حرکت بودند.
سرهنگ کرمی‌اسد تصریح کرد: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که خستگی و خواب‌آلودگی راننده از عوامل احتمالی واژگونی اتوبوس بوده است و تحقیقات تکمیلی پلیس راه برای تعیین دقیق علت حادثه ادامه دارد.
انتهای پیام/