خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 10 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شایعات منفی برای التهاب بازار ارز ساخته می‌شود/سپرده ای در اروپا نداریم که بلوکه شود - تسنیم

تسنیم | اقتصادی | پنجشنبه، 10 مهر 1404 - 14:58
رئیس کل بانک مرکزی با رد شایعات مربوط به بلوکه شدن سپرده های ایران در اروپا، تأکید کرد برخی با انتشار اخبار منفی و القای ترس به دنبال اثرگذاری بر بازار ارز هستند.
نرخ،ارز،فرزين،اثرگذاري،سپرده

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدرضا فرزین رئیس‌کل بانک مرکزی در جمع فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی اصفهان گفت: با ترس و وحشت و اخبار منفی به دنبال اثرگذاری بر روی نرخ ارز هستند؛ بارها هم مشاهده شد که نرخ ارز با کاهش تنش‌های سیاسی کاهش یافت.
او تأکید کرد: به دروغ اعلام کردند سپرده های ایران در اتحادیه اروپا بلوکه شد.
ما اصلا در آنجا سپرده نداریم که بخواهد توقیف شود.
آنها با این اخبار به دنبال اثرگذاری منفی بر روی نرخ ارز هستند
به گفته فرزین، نرخ عملیات عمده ارزی در کشور که تجار و بازرگانان ما بصورت عمده و با اعداد بزرگ در مرکز مبادله و تالار دوم در حال معامله هستند تا قبل از اسنپ‌بک بطور میانگین بین 75 تا 80 هزار تومان بود.
انتهای پیام/