خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 10 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور بیش از 125 هزار فقره سند مالکیت تک برگ در نیمه نخست امسال

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 10 مهر 1404 - 12:58
مدیرکل ثبت اسناد و املاک فارس از صدور 125 هزار و 383 فقره سند مالکیت تک برگ از ابتدای سال جاری تا پایان شهریور خبر داد.
اراضي،ثبت،استان،قانون،اجراي،تكميل،املاك،برگ،تك،فارس،كشاورزي، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، محمد نخعی با اشاره به صدور 125 هزار و 383 فقره سند مالکیت تک برگ از ابتدای سال جاری تا پایان شهریورماه تصریح کرد: با جدیت و استمرار تلاش‌های مجموعه ثبتی این استان در مسیر اجرای بهینه برنامه‌های ابلاغی سازمان ثبت حرکت مینماییم.
وی گفت: از اسناد مالکیت تک برگ صادره فوق قریب به 33 هزار فقره تبدیلی دفترچه‌ای به تک برگ، بیش از 60 هزار فقره تعویضی تک برگ به تک برگ و 32 هزار فقره اسناد اولیه هستند.
مدیرکل ثبت استان فارس همچنین با اشاره به اقدامات جهادی و حضور همکاران ادارات تابعه حتی در روز‌های تعطیل و ایام غیر اداری بمنظور اجرای وظایف محوله و انجام به نحو احسن امور ثبتی متقاضیان، این امر را مصداق بارز "جهاد خدمت" دانست و ابراز امیدواری کرد با این اقدامات مردم شریف فارس به بهترین نحو ممکن از گستره خدمات ثبتی منتفع شوند.
نخعی افزود: همانگونه که لازمه اجرای بهینه قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول اجرای کامل قانون جامع حد نگار است و ضروری است که تمامی اراضی و املاک سند دار گردند، بر همین اساس برنامه ما سرعت بخشی به تکمیل حد نگاری استان به‌منظور اجرای منویات رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) مبنی بر حد نگاری متر به متر اراضی و املاک و الزامات قانون جامع حد نگار است.
تثبیت بیش از 66 هزار قطعه اراضی کشاورزی
محمد نخعی در ادامه در جلسه «هیئت تشخیص موضوع بند «الف و ب» ماده یک آیین‌نامه ماده 145 قانون ثبت» در شیراز با اشاره به الزامات قانون جامع حدنگار و اهمیت تکمیل حدنگاری اراضی و املاک، اقدامات انجام شده در ادارات تابعه استان را حول این محور تشریح کرد و اظهار کرد: طی سال‌های اخیر حرکت جهادی اداره کل ثبت و تعامل مطلوب با دیگر ادارات و سازمان‌های مرتبط، زمینه‌ساز تثبیت مالکیت‌ها شده است و امید می‌رود این روند تا تکمیل حدنگاری اراضی و املاک استان ادامه یابد.
وی، تثبیت بیش از 66 هزار و 905 قطعه از اراضی کشاورزی معادل 858 هزار و 474 هکتار را حاصل همراهی ادارات جهاد کشاورزی و امور اراضی استان دانست و بر لزوم تکمیل کاداستر اراضی کشاورزی فارس با هدف حمایت از حقوق کشاورزان تأکید کرد.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک فارس افزود: با هدف اجرای الزامات قانون جامع حدنگار و زمینه‌سازی اجرای بهینه قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، انجام این فرآیند در دستور کار قرار دارد.
نخعی، تکمیل کاداستر زراعی استان را یکی از مؤلفه‌های مهم در پیشبرد برنامه‌ها و دستیابی به اهداف قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول برشمرد و اظهار کرد: با همکاری اداره جهاد کشاورزی فارس به عنوان رئیس کمیسیون رفع تداخلات استان و تسریع در جلسات این کمیسیون، تعیین تکلیف و تکمیل حدنگاری این اراضی شاهد خواهیم بود.
انتهای پیام/424