کشف 15 میلیارد تجهیزات کوهنوردی قاچاق در سنندج
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان کردستان از کشف دو هزار و 692 قلم انواع وسایل قاچاق کوهنوردی به ارزش 15 میلیارد ریال در سنندج خبر داد.

سرهنگ ناصر آذرپرند، رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان کردستان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم از کشف قاچاق خبر داد و اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر خرید و فروش تجهیزات کوهنوردی قاچاق در یکی از واحدهای صنفی در شهر سنندج، بلافاصله بررسی صحت و سقم موضوع در دستورکار ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پس از هماهنگی قضائی به واحد صنفی مورد نظر اعزام و در بازرسی از آن دو هزار و 692 قلم انواع تجهیزات کوهنوردی قاچاق، که فاقد هرگونه مجوز مثبته گمرکی بود، کشف شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان کردستان با اشاره به اینکه ارزش ریالی محموله کشف شده برابر نظر کارشناسان مربوطه بالغ بر 15 میلیارد ریال برآورد شده است، خاطرنشان کرد: در این خصوص پرونده مقدماتی تشکیل و برای رسیدگی به مراجع قضائی ارجاع شد.
آذرپرند یادآور شد: شهروندان هر گونه موارد مشکوک و قاچاق را به پلیس 110 اعلام کنند.
انتهای پیام/481/