خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 10 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتصال مرزهای کرمانشاه به کریدورهای ریلی صادرات را 25 درصد افزایش می‌دهد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 10 مهر 1404 - 09:54
معاون وزیر راه و شهرسازی، گفت:کرمانشاه بیشترین آنتن های مرزی کشور را دارد که اتصال آن ها به کریدورهای ریلی و جاده ای، رشد 25 درصد صادرات را در پی دارد.
كرمانشاه،ريلي،خسروي،پروژه،كشور،بازوند،شهرسازي،دولت،كريدور،ات ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، هوشنگ بازوند در آیین شروع عملیات ریل‌گذاری پروژه راه‌آهن کرمانشاه - اسلام آبادغرب با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته در سطح ملی و تقدیر از تلاش‌های استاندار کرمانشاه، اظهار کرد: پروژه راه‌آهن کرمانشاه - اسلام آباد غرب ـ خسروی در زمره پروژه‌های استجازه‌ای مقام معظم رهبری قرار گرفته و خوشبختانه با حمایت دولت و وزارت راه و شهرسازی، تأمین اعتبار آن با جدیت دنبال می‌شود.
بازوند افزود: در سفر اخیر رئیس‌ جمهور بیش از 6 همت برای این محور مصوب شده و امیدواریم با تأمین 25 همت اعتبار موردنیاز، همه این طرح به سرانجام برسد.
وی با تأکید بر اینکه کرمانشاه در موقعیتی راهبردی قرار دارد، عنوان کرد: استان کرمانشاه بیشترین آنتن‌های مرزی کشور را دارد؛ از جمله مرزهای خسروی، سومار، پرویزخان، شوشمی و شیخ‌صله لذا اتصال این آنتن‌ها به کریدورهای ریلی و جاده‌ای کشور می‌تواند 20 تا 25 درصد صادرات منطقه را افزایش دهد و زمینه رونق تجارت مرزی را فراهم کند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه راه‌آهن کرمانشاه ـ خسروی، کریدور ریلی شرق به غرب کشور را تکمیل می کند، گفت: پروژه ریلی کرمانشاه ـ خسروی صرفاً یک خط ریلی نیست؛ بلکه بخشی از راه ابریشم محسوب می‌شود و تحقق این طرح به معنای افزایش مبادلات اقتصادی، تسهیل جابه‌جایی مسافر و بار و حتی تقویت موقعیت ژئوپلیتیکی ایران در منطقه خواهد بود.
بازوند گفت: در آینده جنگ اصلی کشورها، جنگ کریدورهاست و هر کشوری که مسیرهای مطمئن‌تری داشته باشد، ثروت پایدار بیشتری به دست خواهد آورد.
وی با اشاره به همکاری‌های بین‌المللی بیان داشت: دولت عراق نیز متعهد شده بخش تخریب‌شده مسیر خانقین ـ بغداد را تکمیل کند و بدین ترتیب اتصال ریلی کرمانشاه به بغداد و سپس کربلا و نجف تسهیل خواهد شد.
وزارت امور خارجه در حال نهایی‌سازی تفاهم‌نامه با طرف عراقی است.
معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: با بهره‌برداری از این پروژه، کرمانشاه به یکی از محورهای اصلی حمل‌ونقل بین‌المللی کشور بدل می‌شود و این کریدور ارزش اقتصادی معادل نفت برای آینده ایران خواهد داشت.
امروز دولت چهاردهم مصمم است که این کریدورها را فعال و به درآمد پایدار ملی تبدیل کند.
انتهای پیام/