خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 10 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرانسه شریکی عمل‌گرا برای پادشاهی سعودی

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 09 مهر 1404 - 22:28
سعودي،فرانسه،روابط،تلگرامي،شريكي،مشتركشان

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی راوی عربستان در مطلبی با عنوان فرانسه شریکی عمل‌گرا برای پادشاهی سعودی به یادداشت یوئل گوزانسکی، از مدیران مؤسسه صهیونیستی «آی‌ان‌اس‌اس» درباره روابط میان سعودی و فرانسه پرداخت :
پاریس با حفظ استقلال نسبی از سیاست‌های امریکا، برای «ریاض» شریک عمل‌گرایی تلقی می‌شود که حساسیت کمتری نسبت به مسائل حقوق‌بشری دارد و برخلاف «واشنگتن»، محدودیتی برای روابط سعودی با چین قائل نیست.
روابط سعودی و فرانسه در سال‌های اخیر، به‌ویژه پس از ابتکار مشترکشان در به‌رسمیت‌شناختن کشور مستقل فلسطین، به‌طور قابل‌توجهی تقویت شده است.
این نزدیکی که ریشه در درک فرانسه از نقش راهبردی سعودی دارد، از زمان ریاست‌جمهوری «امانوئل مکرون» وارد مرحله‌ای عملی‌تر شد و به گسترش همکاری‌های امنیتی و سیاسی انجامید.
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.