اصفهان در حوزه گردشگرانی غذایی، ظرفیت بکری دارد
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان، گفت: بی پرده باید گفت که صنعت غذا در کشور ما هنوز بهره برداری اقتصادی شایسته ای نداشته و اصفهان با تنوع بی نظیر غذاهای بومی، ظرفیت ارزشمندی برای توسعه گردشگری دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، امیر کرمزاده در مراسم رونمایی از بوفه غذاهای سنتی استان گفت: بیپرده باید گفت که در حوزه صنعت غذا نتوانستهایم بهرهبرداری اقتصادی درخور و شایستهای داشته باشیم.
این در حالی است که تنوع طعمها و مزههای گوناگون در کشور ما و در میان اقوام مختلف، ظرفیت ارزشمندی برای توسعه گردشگری محسوب میشود.
وی افزود: دستکم 30 تا 40 درصد حوزه گردشگری در دنیا به گردشگری غذا اختصاص دارد و استان اصفهان نیز با توجه به تنوع غذاهای محلی و بومی، یکی از استانهای سرآمد در این عرصه به شمار میرود.
مدیرکل سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان خاطرنشان کرد: باید مشوقهایی چه از نظر مالیاتی و چه از منظر قیمتگذاری خدمات هتلی برای دغدغهمندان گردشگری خوراک اصفهان که به سرو غذاهای سنتی میپردازند در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: یکی از دغدغههای گردشگران اصفهان این است که چرا در منوی رستورانها و هتلها، غذاهای اصیل و سنتی ایرانی وجود ندارد.
حتی با توجه به اختلاف قیمت میان غذاهای سنتی و غذاهای رایج مانند جوجهکباب، میتوان دستورالعملی تدوین کرد تا دستگاههای دولتی در تهیه غذا برای مراکز خود از این نوع غذاهای اصیل استفاده کنند.
کرمزاده تأکید کرد: نباید شرایطی باشد که تنها برای یک روز غذای سنتی ارائه شود و سپس با استقبال مواجه نشود بلکه باید بستر فرهنگی لازم در این حوزه شکل گیرد.
نیاز به برنامهای است که علاوه بر ارتقای فروش غذاهای سنتی اصفهان، به ایجاد و تثبیت فرهنگ مصرف غذاهای اصیل ایرانی کمک کند.
انتهای پیام/170