خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 09 مهر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اصفهان در حوزه گردشگرانی غذایی، ظرفیت بکری دارد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 09 مهر 1404 - 20:30
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان، گفت: بی پرده باید گفت که صنعت غذا در کشور ما هنوز بهره برداری اقتصادی شایسته ای نداشته و اصفهان با تنوع بی نظیر غذاهای بومی، ظرفیت ارزشمندی برای توسعه گردشگری دارد.
غذاهاي،سنتي،گردشگري،اصفهان،اصيل،غذا،حوزه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، امیر کرم‌زاده در مراسم رونمایی از بوفه غذاهای سنتی استان گفت: بی‌پرده باید گفت که در حوزه صنعت غذا نتوانسته‌ایم بهره‌برداری اقتصادی درخور و شایسته‌ای داشته باشیم.
این در حالی است که تنوع طعم‌ها و مزه‌های گوناگون در کشور ما و در میان اقوام مختلف، ظرفیت ارزشمندی برای توسعه گردشگری محسوب می‌شود.
وی افزود: دست‌کم 30 تا 40 درصد حوزه گردشگری در دنیا به گردشگری غذا اختصاص دارد و استان اصفهان نیز با توجه به تنوع غذاهای محلی و بومی، یکی از استان‌های سرآمد در این عرصه به شمار می‌رود.
مدیرکل سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان خاطرنشان کرد: باید مشوق‌هایی چه از نظر مالیاتی و چه از منظر قیمت‌گذاری خدمات هتلی برای دغدغه‌مندان گردشگری خوراک اصفهان که به سرو غذاهای سنتی می‌پردازند در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: یکی از دغدغه‌های گردشگران اصفهان این است که چرا در منوی رستوران‌ها و هتل‌ها، غذاهای اصیل و سنتی ایرانی وجود ندارد.
حتی با توجه به اختلاف قیمت میان غذاهای سنتی و غذاهای رایج مانند جوجه‌کباب، می‌توان دستورالعملی تدوین کرد تا دستگاه‌های دولتی در تهیه غذا برای مراکز خود از این نوع غذاهای اصیل استفاده کنند.
کرم‌زاده تأکید کرد: نباید شرایطی باشد که تنها برای یک روز غذای سنتی ارائه شود و سپس با استقبال مواجه نشود بلکه باید بستر فرهنگی لازم در این حوزه شکل گیرد.
نیاز به برنامه‌ای است که علاوه بر ارتقای فروش غذاهای سنتی اصفهان، به ایجاد و تثبیت فرهنگ مصرف غذاهای اصیل ایرانی کمک کند.
انتهای پیام/170